DOLAR

34,1026$% 0.24

EURO

38,1457% 0.1

STERLİN

45,5889£% 0.48

GRAM ALTIN

2.874,39%1,62

ONS

2.621,87%1,39

BİST100

9.900,25%-0,76

a

ESKİŞEHİR ESKİ İL MİLLİEĞİTİM MÜDÜRÜ VE EĞİTİM UZMANINDAN GAZETEMİZE ZİYARET

Arnavutköy ilçe Milli Eğitim kurucu Müdürü ve Eskişehir İl Milli Eğitim müdürlerinden Eğitim Uzmanı Arif Dede Gazetemizi Ziyaret etti. Gazetemiz İmtiyaz sahibi Kıymet Taylan ” ile fikir alışverişinde bulunan Dede, Taylan ” a Alucra”nın Eğitim Tarihi “Öğretmenlik Mesleğinin Tarihi Gelişimi “ve Kendi Yazdığı “Protokol Kuralları” kitabını İmzalayarak, hediye etti.

Eskişehir  Milli Eğitim Müdürü ve Arnavutköy Kurucu ilçe Millieğitim müdürlüğü de , yapan Arif Dede Yerel gazetelerin desteklenmesi konusunda, gerekli adımların atılması için zaman kaybedilmemesi gerektiğinin altını çizdi.Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Kıymet Taylan ” ı Arnavutköyde Kurucu ilçe Millieğitim Müdürlüğü yaptığı zamanlardan tanıdığını o zaman dan bu güne kadar yaklaşık 14 yıldır tanıdığını vurgu yapan Dede, gazetemizin hiç bir zaman çizgisinden ödün vermeyen halkın müşterek sesi olmaktan hiç bir zaman geri durmayan ender” bir kurum olduğunu, belirtti.


 Arnavutköy”e   Geldiği günden bu zamana kadar her zaman gazetemizi takip ettiğini söyleyen Dede Bölgede yapılan faaliyetlerin haberlerini hep bu gazeteden alarak, gerek gazete olarak gerek internet sitesini yakından takip ettiğini ilçede olup bitenlerden bu yolla daha kolay haberdar olduğunu müdahile noktasında “da derhal müdahile ettiklerini ifade etti.

BASIN BİZİM BAŞ TACIMIZ

Basın her zaman halkın müşterek sesidir, basının sesi kesilirse halkın sesi kesilir, üzülerek öğrendiğim kadarıyla ” 926 Basın artık gazete çıkarmama kararı almış yani kapanmış, bu çok üzücü bir durum bizlerin ortak sesi olma yolunda, çalışmalar yapan gözümüz kulağımız olan gazetelerin demek bizler için çok üzücü bir durum zorluklarla ayakta duran çok az gazete kaldı umuyorum onlarda kapanmaz dedi.

 “İlçemizde eğitim öğretim adına bir şeyler yapılacaksa bunu biz basınla birlikte yapmayı tercih ediyorduk, Basınla diyaloglarımız her zaman iyi olmuştur ve bundan sonra da bu uyumun devam etmesini istiyoruz.

Gerçekleştirmiş olduğumuz faaliyetlerde hep yanımızda oldunuz ve en iyi şekilde yaptığımız faaliyetleri kamuoyuna duyurdunuz. Bunun içinde ayrıca teşekkür ediyorum…dedi.

PROTOKOL KURALLARI

Arif Dede ” Birde uzun yıllardır üzerinde durduğu, bir kitap çalışması yaparak ” Protokol Kuralları ” adında bir kitap yazdığı kitabını Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Kıymet Taylan ” a hediye etti.   Ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu dile getiren Gazetemiz imtiyaz Sahibi Kıymet Taylan ” “ Sayın Dede ” gibi eğitimcilerin bu ülkeye her zaman lazım olduğunu ve böyle bir eğitimcinin her zaman her yerde kabul göreceğinin altını çizdi. Taylan” bir yerde olumsuzluk gördiğümde veya birşey duyduğumda hemen Sayın ” Müdürümüzle paylaşırdım oda gereğini yapardı ulaşamayınca haber yapardım haberden sonra bakardım olumsuzluklar giderilmiş ben inanıyorum ki Sayın ” Arif Dede ” gittiği her neresi olursa olsun orayı hep güzelleştirecektir çünkü böylesi özverili eğitim aşkıyla çarpan kalpler asla boş durmaz dedi.

Haber : Hadise Ruyem Aydoğan

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

CENGİZ KALYON GRUBU ÖNÜNDE ZAM EYLEMİ

HIZLI YORUM YAP