Eyüpsultan ilçe başkanı basını misafir etti.





YAPTIĞIM HERŞEYİ SAMİMEYETLE YAPTIM

Samimiyetin siyaset dilinde kullanılması gerektiğine dikkat çeken Eyüpsultan  Ak Parti ilçe Başkanı Muhammet Vanlıoğlu Her yaptığım işi samimi yapmayı isterim bir insan yaptığı her işe samimi yaklaşmalıdır. Biz hamdolsun ilçe başkanlığı noktasında, Eyüpsultanda yaptığımız işi samimiyetle yaptığımızı ifa ederim.

Aslen Trabzonlu olan Vanlıoğlu, Geçmişini anlattı. Vanlıoğlu 1985 yılında İstanbul'un Sütlüce mahallesinde dünyaya geldim. Aslen Trabzon Oflu evli ve 1 çocuk babasıyım. Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık bölümünde eğitimini tamamladım. Eğitim hayatının ardından ilk olarak mesleğe aile şirketi olan Vanlıoğlu İnşaatta başladım.

Halen kendi şirketinde iç mimarı tasarımlar ve inşaat-gayrimenkul işine devam ediyor. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev aldım. Son olarak da herkesin bildiği gibi, İlçe Başkanlığı Görevine getirildim ve görevimi icra ediyorum…

35 yaşındaki Vanlıoğlu, siyasi yaşamına gençlik kollarında başladığını 2012-2015 yılları arasında İstanbul İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği yaptığını Daha sonra Siyasi ve Hukuki İşler, Sosyal İşler komisyonlarında akabinde de  6. Olağan Kongresinde İstanbul İl Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi ve Teşkilat komisyonunda görev aldıktan sonra ilçe Başkanlığı görevinin tebliğ edildikten sonra da, ilçe başkanı olarak göreve başladığını söyledi. 

GÖRÜŞMEK HERKESE KAPIMIZ SONUNA KADAR AÇIK

Benimle görüşmek isteyen herkese kapım açıktır. Ben salı günlerini halk günlerine ayırdım her salı buradayım, her gelen kim olursa olsun bizimle görüşür bizden randevu alamadım diyen olamaz.

Cumhur Başkanımızın İlçemizin Açılış'ını Yapması Bizi ayrıca onurlandırdı İfadelerini kullandı Basın'a İlçe Başkanlığını Gezdirip Hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra program son buldu.

Haber : Kıymet Taylan