DOLAR

34,1139$% 0.28

EURO

38,1106% 0.12

STERLİN

45,3394£% 0.07

GRAM ALTIN

2.860,19%1,11

ONS

2.608,24%0,84

BİST100

9.971,66%-0,04

a

EYÜPSULTANLI ERZURUMLULAR “PALANDÖKEN YÜCE DAĞ” ŞÖLENİNDE BİR ARAYA GELDİ..

Eyüpsultanlı Erzurumlular Palandöken Yüce Dağ Şöleninde bir araya geldi. Eyüpsultan Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen görkemli şölen saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Gecenin açılış konuşmasını yapan Eyüpsultan Erzurum Dernek Başkanı Cahit Özaslan davetlileri selamladıktan sonra memleket özlemini İstanbul’da bu şekilde bir araya gelerek kısmende olsa gidermeye çalıştıklarını söyledi. Şölene katılan davetlilere yöresel sunumlarını yapacakları için heyecanlı olduklarını ifade eden Özaslan, emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

Gecede davetliler arasında Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’de vardı. Sahneye davet edilen Başkan Deniz Köken’e konuşmasından sonra katkılarından dolayı kendisine plaket takdim edildi.

Erzurumlular Palandöken Yüce Dağ Şölenine davetliler arasında birçok siyasetçi ve iş insanları vardı. Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Eyüpsultan Belediyesi Başkan Yardımcısı Cevdet Yıldız, Meclis Üyeleri; Ayhan Uygur, Bayram Ali Özaslan, Zehra Purde Muti, Deva Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanı Arife Yıldırım, Gelecek Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanı Seyit Ahmet Gün katıldı.

Palandöken Yüce Dağ Şöleninde Eyüpsultan Erzurumlular Derneğine emeği geçen iş insanları ve yöneticilere plaketleri takdim edildi. Gecede emeği geçen Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’e de plaket verildi.

Şölene damgasını vuran Pasinler Bar Ekibi davetlileri yöresel halk oyunları ile eğlendirdi. Davetlilerin dikkatle izlediği Pasinler Bar Ekibi gösterisinin sonrasında sahnede halay çekip eğlendiler.

Erzurumlu şair Zekayi Aydın’ın şiirlerini okuduğu gecede yörenin sanatçıları Melik Öztürk, Sefa Cömert sahne aldı. Gecenin solisti ve aynı zamanda İbrahim Erkal’ın manevi kızı Dilek Şimşek’te sahne aldı. Erzurumlu Teyo Emmi ( Cumhur Seval – Komedyen) sahnede izleyenleri güldürürken düşündürdü.

Haber: Hadise Ruyem AYDOĞAN

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İstanbul’da ekmeğe yine zam: 3,5 lira oldu

HIZLI YORUM YAP