FAYSAL KORKMAZ GÜVEN TAZELEDİ

Demokrat Parti (DP) Eyüp sultan İlçe Başkanlığı 14. İlçe kongresini gerçekleştirdi. Tek liste ile olarak gidilen kongrede, Başkan Faysal korkmaz yeniden seçildi.

Demokrat Parti Eyüp İlçe Başkanlığı 14. Kongresini yaptı. İlçe başkanlığına yeniden FAYSAL KORKMAZ seçildi. Kongreye Genel Başkan Yardımcısı Fail TUNAY, İstanbul il başkanı Ekrem Eray Arda ve il yöneticileri Demokrat parti ilçe Başkanları , CHP Eyüp ilçe başkanı yönetimi ve Eyüp CHP belediye meclis üyeleri ,  Gelecek Partisi İlçe başkanı ve yönetim , Deva Partisi İlçe Başkanı ve yönetimi  Saadet Partisi İlçe Başkanı Mevlüt Karsavuran , İyi Parti İlçe Başkan Yardımcıları ,Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Lokman Çelik Eyüp  Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Fişek ve parti delegeleri ile birlikte Demokrat Parti’ye Gönül vermiş partililer katıldı.

 Kongrede Başkanlık divanının oluşturulması sonrası saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesiyle başladı. Açılış konuşmasını mevcut Başkan Faysal Korkmaz yaptı. Korkmaz yaptığı konuşmada kongreye katılan tüm herkese teşekkür ederek Eyüp’te sıkılmadık el çalınmadık kapı bırakmadan bir kişiyi bile kaybetmeye lükslerinin olmadığını gücümüze güç katmak için çalışmalarımıza siyasi düşünce yapımızı değiştirmeden hızla devam edeceğiz ve ilçemizde bayrağımızı her zaman en üst noktalara taşımak için yönetim kurulu arkadaşlarımızla alanlarda olmak ve bütün Eyüp’te bulunan vatandaşları ilçe binamızda çay içmeye davet ediyoruz diye sözlerini son verdi.

Haber : Bora Ay

  Kongre dilek ve temennilerden sonra oy kullanma işlemlerinin ardından son buldu.