DOLAR

34,1026$% 0.24

EURO

38,1457% 0.1

STERLİN

45,5889£% 0.48

GRAM ALTIN

2.874,39%1,62

ONS

2.621,87%1,39

BİST100

9.900,25%-0,76

a

FİLE MARKETLERİNDEN ÇÖLYAKLILARA TAM DESTEK

İstanbul Avrupa yakası Çölyak Derneği olarak dün merkezi yeri Çekmeköy “de bulunan
File marketi müdürlüğünü ziyaret Eden Dernek Yöneticileri, ihtiyaç uzmanı Sinem Sarı ihtiyaç direktörü Nihal Engin can, ve ihtiyaç Müdürü Hüsamettin Sezar katılımıyla yapılan toplantı sonucunda glütensiz ürünlerin çoğaltılması ve Çölyak” lı bireylerin daha kolay ulaşabilmeleri için ellerinden gelen desteği vereceklerinin sözünü verdiler.

Avrupa Yakası Çölyak Derneği Başkan Yardımcısı, Çiğdem Delice Yaptığı konuşmada amacımızın yetişkinlerde dahil Çölyak “ lı çocuklarımızın annelerinin”in file markette aradıkların bulabilmeleri ve mağdur olmamaları bu konuda donuk ürün çeşitliliğinde de bize Destek vererek, yeterli besin malzemelerine ulaşmamız önemli dedi.
Bizler her gittiğimiz, market veya diğer, besin ürünlerine, ulaşmamız açısından oldukça önemli olan bu adımı File Marketlerle Atıyor olmamızda biziler için bir avantaj olduğunu belirtti.
File market reyonlarını gezerek hangi ürünlerin raflarında olduğuna da bakan Avrupa Çölyak Derneği yöneticileri dün yapılan toplantı”dan Çölyaklılara vericekleri güzel haberlerle marketten ayrıldı.
Ayrıca File market yetkililerinin sıcak karşılamaları ve marketten ayrılırken yaptıkları sürpriz jestten dolayı kendilerine çok teşekkür etti.

Haber Hülya Baş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ABP’Lİ YALÇIN’DAN “EŞEKLİ” PROTESTO!

HIZLI YORUM YAP