DOLAR

34,1657$% 0.08

EURO

38,2175% -0.21

STERLİN

45,7244£% -0.29

GRAM ALTIN

2.917,95%-0,51

ONS

2.658,23%-0,51

BİST100

9.777,46%-0,53

a

FORTE, Brüksel'de Türkiye'nin Yeni Yazılımını Tanıttı

Savunma sanayi ve havacılık sektör uzmanlarının katıldığı S1000D & IPS User Forum 2024, Brüksel'de sektör karar vericileri ve alıcıların yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Belçika-BHA

Forte Teknoloji’nin iştiraki olan ELD Bilişim tarafından geliştirilen yerli FORIPS Suite yazılımı, Belçika’daki bir etkinlikte ilgi odağı oldu. Forte Genel Müdürü Hasan Cengiz Bayrak, FORIPS Suite’in modern teknolojiyle geliştirilen ürün destek süreçlerini nasıl kolaylaştırdığını vurguladı ve bu etkinliğin savunma ve havacılık alanındaki iş birliklerini güçlendirmek için değerli bir platform olduğunu belirtti.

Brüksel’de düzenlenen etkinlikte, dünyanın dört bir yanından katılımcılar, bakım ve destek süreçlerini devrim niteliğinde değiştirebilecek yenilikçi çözümlerle tanışma fırsatı buldu. Bu etkinlik, sektörün en son gelişmelerini paylaşmak ve savunma ve havacılık sektörlerinde iş birliğini artırmak için önemli bir platform görevi gördü.

DÜNYANIN İLK VE TEK TAM ENTEGRE ÇALIŞAN WEB TABANLI YERLİ YAZILIMINI HAYATA GEÇİRDİK

FORIPS Suite’in Hollanda iştiraki FORIPS BV Genel Müdürü Melis Akcan, FORIPS Suite’in yeni bir çağı başlattığını söyledi. Akcan, “Brüksel’deki S1000D & IPS User Forum, havacılık ve savunma sanayii, devlet kurumları ve uluslararası örgütlerden Entegre Ürün Destek uzmanlarını bir araya getiriyor. Bu fırsatı değerlendirerek FORIPS Suite’in lansmanını IPS User Forum katılımcılarıyla birlikte gerçekleştirdik. FORIPS Suite’in canlı olarak sunulduğu ürün gösterimi, yoğun ilgi gördü. Hem ELD Bilişim hem de Türk savunma sanayii adına gurur duyuyoruz.” dedi.

ELD Bilişim Genel Müdürü Erdem Anaç, FORIPS Suite’in S1000D uyumlu teknik dokümantasyon ve malzeme yönetimi gibi tüm Entegre Lojistik Destek işlemlerinin yapılabildiği, dünyanın ilk tam entegre çalışan web uygulaması olduğunu belirtti. Anaç, “Türk yazılımcı ve mühendislerimiz tarafından geliştirilen FORIPS Suite ile ülkemizi global arenada temsil etmeye devam edeceğiz.” dedi.

FORTE Hakkında:

Forte, 2006 yılında kurulan ve kamu kurumlarında ve savunma sanayii endüstrisinde faaliyet gösteren, %100 Türk sermayeli bir şirkettir. Sistem entegrasyonu ve yazılım geliştirme alanlarında uzmanlaşmış olan Forte, müşteri odaklı yaklaşımı ve yüksek kaliteli mühendis kadrosuyla, müşterilerine özel ve maliyet etkin çözümler sunmaktadır.

 

ELD Bilişim Hakkında:

2018 yılında kurulan ELD Bilişim, entegre ürün destek alanında uzmanlaşmış öncü bir yazılım geliştirme şirketidir. 2021 yılında, Borsa İstanbul’da işlem gören ve Türkiye’nin en büyük bilgi teknolojileri entegratör şirketlerinden biri olan Forte tarafından satın alınarak, %100 iştiraki haline gelmiştir. ELD, savunma lojistiği, Entegre Ürün Destek (IPS), S-Serisi Spesifikasyonları ve NATO Kodlandırma Sistemi alanlarında başarılı yazılım projeleri ve ürün geliştirme çalışmalarıyla lider bir teknoloji firması konumuna ulaşmıştır.

 

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan, Karadeniz Bölgesi'ne stratejik vurgu

HIZLI YORUM YAP