GAZİOSMANPA MERKEZ MAHALLESİ MUHTAR ADAYI BORA AY SAHAYA İNDİ…


HABER: EROL EFTEKİN
Gaziosmanpaşa İlçesi Merkez Mahallesi'nde yaşayan Uzun Yıllar TEK RUMELİ TV’de Muhabirlik Yapan Şimdi ise Yerel bir Gazetenin Haber Müdürlüğünü üstlenen Gazeteci Arkadaşımız Bora Ay, 31 Mart 2024 tarihinde yapılması beklenen muhtarlık seçimlerinde adaylığını aylar kala açıkladı.
Merkez Mahalle sakinlerinin dertlerini çok iyi bildiğini işaret eden Bora Ay, bugüne kadar sunulmayan hizmeti sunacağım. Bunları söylerken afaki konuşmuyorum. Gazeteci olmam sıfatıyla Merkez Mahallesi'nin sokaklarını tek tek bilirim. Her karışını gezmişimdir. Nerede, ne sorun var biliyorum ve bunları nasıl çözüme kavuşturacağımı da çok iyi bilmekteyim. Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin seçilecek yeni yönetimiyle uyumlu bir şekilde çalışarak vatandaşlarımızın sorunlarına çare bulacağız” dedi.
Gaziosmanpaşa Merkez Mahallesi için henüz muhtar adaylığını açıklayan kimse olmadı. Eğer çıkarsa hepsini ararım, tebrik ederim. Herkesten aynı şeyi bekliyorum. Saygı sevgi çerçevesi içinde bu seçimin olmasını istiyorum. Bu işi kendisinin layıkıyla yapabileceğine inanıyorsa herkes aday olabilir; ben de saygıyla karşılar tebrik ederim. Ben seçimi kazanırım kaybederim hiç önemli değil; ben insanların sevgisini kazanmışım onu gördüm. Kesinlikle kimseye bir iftira da yanlış bir söylemde bulunmaktan kaçınıyorum." şeklinde konuştu.