GAZİOSMANPAŞA AK PARTİDE KAYBEDENLER KULÜBÜ İLÇE BAŞLKANLIĞI ADAYLIĞINA SOYUNDU.

Gaziosmanpaşa, bütün ilçelerden bağımsız, Türkiye siyasetinde önemli bir yere sahip hemen her seçimde tulum çıkaran Gaziosmanpaşa " da yapılan yerel seçimler sonrası Sağın elinden' 820' Oyla 'CHP ' ye geçti. Kaybedenler kulübünün başrol oyuncusu olarak bilinen Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ' İlçe başkanlığına adaylığını koyacağı söylenmeye başlandı.

İki Dönem Gaziosmanpaşa " da Belediye Başkanlığı yapan," USTA " iki dönem Belediye Başkan yardımcılığı yapan Zekeriya Eroğlu, ve kaybedenler kulübün bazı üyelerinin de aralarında bulunduğu isimler Ak Parti İlçe Başkanlığı , için zikredilmeye başlandı.
KAYBEDENLER KULÜBÜNÜN AVANESİ
Hasan Tahsin Usta' nın iki Dönem belediye başkanlığı yaptığını, biliyoruz son 5 yılı Gaziosmanpaşa için büyük kayıp olan Hasan Tahsin Usta " için Bazı kesimler Aday adaylığı sürecinde adaylık için isminin gelmemesi için çok uğraşsada, 400 Aday Adayının arasından Sıyrılarak, bir şekilde Nasıl olduğu da Herkes' ce Malum; olan Adaylığı açıklandı. Şimdi ise Yine O malum Yapı devreye girerde Gaziosmanpaşa " ya ilçe Başkanı olursa, hiç şaşırmayız;

Burada bir tabir devreye giriyor, Yenilen pehlivan Güreşe doymazmış gibi yeniden aynı kişinin isminin ilçe başkanlığı zikredilmesi bile çok manidar olur!!!
Belediye Başkanlığını Kesin gözüyle bakan Başkan USTA Bana oy vermeyin Murat kuruma Oy verin demişti. Gaziosmanpaşalı seçmen de Hasan Tahsin Usta' yı dinlemiş olacak 'ki Oy vermedi ve kaybetmesini sağlamıştı.