40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
4.309,12%-0,18
7.021,00%0,34
28.001,00%0,34
3.335,67%0,36
10.222,02%-0,03
4782277฿%1.63469


Gaziosmanpaşa Belediyesi, Kahramanmaraş Karacasu Geçici Barınma Merkezi’nde yaşayan depremzede çocuklara bisiklet hediye etti. Çocuklara bisikletlerini teslim eden Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde devlet-millet olarak deprem bölgesindeki yaraları sarmaya gayret ediyoruz” diye konuştu.

Ülkemizi derinden etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ilk gününden bu yana bölgede yardım faaliyetleri gerçekleştiren Gaziosmanpaşa Belediyesi, depremzedelerin yaralarını sarmaya devam ediyor. Bu kapsamda Gaziosmanpaşa Belediyesi, Kahramanmaraş Karacasu Geçici Barınma Merkezi’nde düzenlenen programda depremzede çocuklara bisiklet hediye etti. Bisiklet dağıtımına AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Şahin, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve konteyner kentte yaşayan vatandaşlar katıldı. Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından hediye edilen bisikletlerine kavuşan çocukların sevinçleri yüzlerinden okunurken, aileler de emeği geçen herkese teşekkür etti.

USTA:” BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ”
Dağıtımı gerçekleştirilen bisikletlerin çocuklara hayırlı olmasını dileyen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “6 Şubat depremlerinin ardından sık sık Kahramanmaraş’ı ziyaret edip vatandaşlarımızla bir araya geldik. Bugün de çocuklarımıza bisiklet dağıtımı için buradayız. Bu vesileyle depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz. Çok zor bir süreç ancak Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde devlet-millet olarak deprem bölgesindeki yaraları sarmaya gayret ediyoruz. İlk günden itibaren tüm Türkiye olarak çok büyük bir dayanışma örneği gösteriyoruz. Bizler de imkânlarımız ölçüsünde sizlerin yanında olmaya çalışıyoruz. Biz birlikte güçlüyüz. Bugün dağıtımını gerçekleştirdiğimiz bisikletlerimiz yavrularımıza hayırlı olsun” cümlelerini kaydetti.

GÜNGÖR: “GAZİOSMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN HASAN TAHSİN USTA’YA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Deprem süresince verdiği desteklerden dolayı Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’ya teşekkür eden Başkan Güngör, “Bugün de kardeş belediyelerimizden Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin düzenlediği bisiklet dağıtım programında bir araya geldik. Yavrularımız yeni bisikletlerine kavuşuyor. Depremin ilk gününden itibaren yanımızda olan, desteklerini eksik etmeyen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımız Sayın Hasan Tahsin Usta ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
ŞAHİN: “ÇOCUKLARIN SEVİNCİ BİZLERİ DE MUTLU EDİYOR”
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Şahin, “Çocuklarımızın sevinci bizleri de çok mutlu ediyor. Yeni bisikletleri çocuklarımıza hayırlı olsun. Destekleri için Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.




Zabıta Ekiplerimizden Okul Önlerine ve Kantinlere Sıkı Denetim
Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Özdil: 5.000 m²’lik Taşınmazlar Geri Alındı..

Moda Tasarımcısı Erol Albayrak “Moira by Urfa” Koleksiyonuyla Muhteşem Defileye İmza Attı..

Şile Belediye Meclisi Ekim Ayı İlk Oturumunda Borçlar ve Şile Bezi Festivali Tartışıldı

Ak Parti Şile Belediye Meclis Üyesi Onur Taylan: Eleştirilerim Sizlere Değil Genel Başkanınıza ve İl Başkanınıza

Down sendromlu sanatçı Madaslı’nın ‘Masumiyetin Kırmızısı’ serigisi Tekirdağ’da

LİSE ÖĞRENCİLERİNE KARİYER GELİŞİMİ EĞİTİMİ UZAY TEKNOLOJİSİYLE AKTARILACAK

Türkiye ile Bulgaristan Maçında Heyecan: 2026 Dünya Kupası Kritik Deplasman

ATEŞ TESİSAT KANAL GÖRÜNTÜLEME

Mustafa Sandal’dan Hüseyin Baş’a; Seviyorum seni adam!
Muhtarlık seçim sonuçları! Mahalle muhtarınızı nasıl öğrenebilirsiniz? Muhtarlık sonuçları sorgulama
OZAN AHMET TAŞKIN BİZ GELİRİZ DEVLET BEYİM,
Deva Partisi Sarı kart Gösterdi
Kastamonulu Şevket Doğan
AÇIZ AÇ
Ekotom Hastanesi Başhekimi çirkin olaya cevap verdi işte videonun gerçeği
Avrupa Birliği Gazetesi 232 Sayısı