DOLAR

34,1026$% 0.24

EURO

38,1457% 0.1

STERLİN

45,5889£% 0.48

GRAM ALTIN

2.874,39%1,62

ONS

2.621,87%1,39

BİST100

9.900,25%-0,76

a

Gaziosmanpaşa “ da Park halindeki araçların lastiklerini patlattılar

Kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından Sarıgöl Nazlı Sokak ‘ta bulunan otomobillerin lastikleri kesici ve delici aletle patlatıldı.

 

Nazlı sokakta yaklaşık 30 Aracın lastiğinin şişlendiği görüldü.

Sabah otomobillerinin lastiklerinin patlamış olduğunu gören vatandaşlar şoke oldu. Araç sahipleri ise  konuyla ilgili olarak yine Emniyetsiz olduklarını ifade ettiler. Her gece Gece devriyesine çıkan 10 larca bekçi olduğunu ve bu kişilerin işlerini yapmadıklarından şikayet eden Araç sahipleri, devletimiz 10 ‘ larca Bekçiye boşuna maaş veriyor diyerek tepkisini dile getirdiler. Bekçi ve polisler görevini yerine getirmiş olsaydı, birkaç tanesi patlatılınca en azından durdurulabilirdi bu kişiler ancak 30 tane araca bunu uygulayana kadar emniyet mensupları neredeydi diyerek tepki gösterdiler….

 

SARI GÖLDE CAN VE MAL GÜVENLİĞİMİZ OLMADIĞINI ANLADIK

Gaziosmanpaşa “ da suç oranının en çok olduğu mahallelerden birisi olan Sarı Göl Mahallesinde, bir kez daha gördük ki, can ve mal güvenliğimiz yok bunu yapan olsa olsa psikopat birisidir, insanlar, Ömür boyunca çalışıp bir araba alıyor, sonrada birileri gelip bunu tahrip ediyor. Bizler işe gitmek için aracımızın başına geldiğimiz de bu manzara ile karşılaşıyoruz. İşe geç kaldığımıza mı yanalım, arabalarımızın lastikleriyle uğraşarak vakit kaybettiğimize mi yoksa Prosedürlerle uğraşmak zorunda kaldığımıza mı yanalım diyerek mağduriyetini dile getirdiler…

Araç sahipleri konu hakkında şikayetçi oldu.

Haber : Kıymet Taylan

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kandırıp, mal varlığını aldılar

HIZLI YORUM YAP