GAZİOSMANPAŞA HALK EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ YIL SONU SERGİSİNİ AÇTI:

Gaziosmanpaşa “ Halk Eğitim Müdürlüğü 2020/2021 Yılsonu sergisini görkemli bir açılışla gerçekleştirdi.

Hükümet Konağı’nın giriş katında gerçekleştirilen açılışa Gaziosmanpaşa Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Uzantı, Halk Eğitim Müdürü Metin Özver, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Cihan Küçük, Gaziosmanpaşa Sosyal Hizmetler Müdürü Nurettin ÖZTÜRK, Şube Müdürleri Usta öğreticiler ve Kursiyerler katıldı.

Girişte Halk oyunları ile başlayan programda açılış kurdelasının kesilmesiyle, protokol konuşmalarına geçildi. Serginin gezilmesiyle, Usta öğreticilerden bilgi alan protokol Kuaför bölümünde, gelin başları tanıtıldı ve yapılan çalışmalar anlatıldı. Bir kursiyerin piyano dinletisi gerçekleşti. Türkü ve şarkılarla, kursiyerler yıl boyunca aldığı eğitimin hakkını fazlasıyla verdiler.

Giyimden el sanatlarına yelpazesi geniş bir öğrenme programıyla Gaziosmanpaşa’yı daha donanımlı daha güçlü hale getirmek için çalışmalarına devam eden Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi’nde; perspektif tablo çalışmalarından ahşap boyamaya, nakıştan kıyafet dikimine birçok alanda kursiyerler maharetlerini sergiledi.
Hayat Boyu Öğrenme Sergisi 14.06.2021 tarihinden 18.06.2021 tarihine kadar saat 10.00 ile 16.00 arasında Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı Giriş Katı’nda ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

Haber : Kıymet Taylan & Bora Ay