Gaziosmanpaşa,da 2021 Huzur toplantısı yapıldı

Gaziosmanpaşa , Kaymakamlığı, tarafından her yıl yenilenen huzur toplantısı , pandemi nedeniyle son yıllarda ara verilmişti . Bu yıl yeniden yapımına başlanan huzur toplantısı Emniyet Müdürü , Korkut Okyay, in ev sahipliğini yaptığı huzur toplantısına , Gaziosmanpaşa Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Gaziosmanpaşa, Belediye Başkanı, Hasan Tahsin Usta, polisler , Muhtarlar , ve vatandaşlar katıldı.

programda söz alan camii din görevlisi , ayakkabı hırsızlığının artış gösterdiğini söyleyerek buna bir önlem alınması gerektiğini söyledi. Emniyet müdürü Korkut Okyay, konuyla ilgili araştırıldığını söyleyerek bu konuda kişilerin tutuklandığını belirterek, gereken çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Gelen soruların bir çoğu ise okulların önünden geçen araçların aşırı hız yaptığını ve okula giriş çıkışların olduğu saatlerde yoğunluk olduğunu hatırlatarak gerekli önlemlerin alınması gerektiğini istediler.

Kaymakam ,Numan Hatipoğlu, konunun araştırılarak gerekli önlemlerin alınacağını söyledi.

Cadde üstünde olan iki adet pavyon olduğunu, gece saat 10 dan sonra sokağa çıkılamadığı caddede yaşayan halkın huzurunun bozulduğunu ve gerekli, tedbirlerin alınması talebinde bulundular.

Kaymakam Hatipoğlu, konuya açıklık getirerek, ruhsatı alınmış bir yerle ilgili olarak kanunda yeri olmayan birşey varsa biz üstümüze düşen ne varsa yaparız. Dedi.

Bir müezzin bölgede PKK sempatizanları olduğunu belirterek , çok büyük sıkıntılar yaşattıkları sorusu üzerine emniyet Müdürü Korkut Okyay, konunun takipçisi olacaklarına vurgu yaparak , Cuma günü Bölgedeki camiiye kaymakam bizzat kendisi gideceğini bildirerek bu bizim kan davamızdır bu sorun bizim ezelden beri sorunumuz dur gerekeni yapacağımız dan kimsenin şüphesi olmasın dedi.