DOLAR

40,2592$% 0.13

EURO

46,7280% 0.07

STERLİN

53,9463£% 0.2

GRAM ALTIN

4.309,12%-0,18

ÇEYREK ALTIN

7.021,00%0,34

TAM ALTIN

28.001,00%0,34

ONS

3.335,67%0,36

BİST100

10.222,02%-0,03

BİTCOİN

4782277฿%1.63469

a

Gaziosmanpaşa’da 527 Konut Daha Hak Sahiplerine Teslim Edildi

Gaziosmanpaşa’da yapımı tamamlanan Yeni Mahalle Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahipleri, anahtarlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Vekili Eray Karadeniz’in girişimleriyle hız kazanan kentsel dönüşüm çalışmalarında vatandaşlar, güvenli ve modern konutlara kavuşmaya devam ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Gaziosmanpaşa Belediyesi iş birliğiyle yapımı tamamlanan Yeni Mahalle Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi’nde, hak sahiplerine anahtarları teslim edildi. 527 konut, 11 dükkan, 882 araçlık otopark, 7 bin 500 metrekare yeşil alan ve çocuk oyun alanlarının yer aldığı projede vatandaşlar, depreme dayanıklı, yeşil alanlara ve sosyal donatılara sahip yeni yaşam alanlarıyla buluşmanın sevincini yaşadı.

“GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ OLARAK HER ZAMAN VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ, EMRİNDEYİZ”

Vatandaşlara anahtarlarını teslim eden Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Aslan Öztürk, proje hakkında bilgiler verdi. Başkan Yardımcısı Öztürk, törende bir selamlama konuşması gerçekleştirerek, “Hak sahibi vatandaşlarımıza yeni dairelerinin hayırlı olmasını, huzur içinde oturmalarını diliyorum. Gaziosmanpaşa Belediyesi olarak her zaman vatandaşlarımızın yanındayız, emrindeyiz” dedi.

Programa konuşan AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı İsmail Ergüneş ise kentsel dönüşümün önemine değinerek, “Yeni yapılan bu konutlarla yeşil alanlar, sosyal tesisler, çocuk oyun alanları, eğitim ve sağlık imkanları ile donatılmış modern bir yaşam alanı üretiyoruz. Bu adımların atılmasına öncülük eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, çok kıymetli katkıları nedeniyle Belediye Başkan Vekilim Sayın Eray Karadeniz’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ULUSLARARASI KARATE TURNUVASI’NDA GAZİOSMANPAŞA RÜZGARI ESTİ

HIZLI YORUM YAP

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.