Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu’nda Hasan Öztürk güven tazeledi

Türkiye Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Olağan Genel Kurulu Ankara'da yapıldı. Genel kurulda mevcut başkan Hasan Öztürk yeniden seçilerek güven tazeledi. Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa da federasyonun başkan yardımcılığı görevine seçildi.

Ankara'da, Altınova Otel'de düzenlenen Türkiye Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu'nun 2. Olağan Genel Kurulu ve 1. Mali Genel Kurulu'nda önemli kararlar alındı.

Başkanlık Divanı'nın seçimi, yönetim kurulu faaliyet raporunun sunumu, derneğin gelir-gider hesaplarının okunması ve denetim kurulunun ibrasının ardından gerçekleştirilen oylama sonucunda Hasan Öztürk, yeniden başkanlığa seçildi.

Genel Kurul'un ardından Hasan Öztürk başkanlığında yeni yönetim kurulu oluşturuldu. Yönetimde dikkat çeken isimler arasında TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa da yer alıyor. Basa, başkan yardımcılığı görevini üstlenecek.

Yeni yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluşuyor: Mustafa Doğan, Süleyman Basa, Ömer Faruk Özkan, Yılmaz Çakmak, Murat Ateş, Hasan Sabit Alta, Furkan Göltaş, Ali Uçar, Kerem Barkul, Muhammet Emin Can.

Başkan Öztürk, yeniden seçilmesinin ardından yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı vererek, "Gelişmekte Olan Sporlar Federasyonu, Bakanlık tarafından yeni branşların büyütülmesi ve yeni federasyon olma yolunda güçlendirilmesi için kuluçka merkezi görevi üstleniyor. Federasyonumuz, yeni branşların da özel federasyon olması için elimizden gelenin en iyisini yapacağız." dedi.