39,4278$% 0.21
45,5042€% -0.48
53,4394£% -0.27
4.342,01%1,36
7.065,00%1,01
28.164,00%0,97
3.421,74%1,05
9.196,12%-3,40
4125375฿%-2.48659
Gençlerin keyifli ve verimli bir yaz geçirmesi için harekete geçen Sultangazi Belediyesi, müzikseverleri Genç Akademi’de bir araya getiriyor. Piyanodan bağlamaya, kemandan gitara kadar farklı branşta eğitimin verileceği Genç Akademi’ye başvurular 30 Haziran’a kadar devam ediyor.
Sultangazi Belediyesi, gençlerin her yıl olduğu gibi bu yıl da verimli bir tatil geçirmesi için harekete geçti. Müziğe meraklı gençleri ağırlayan Özdemir Bayraktar Gençlik ve Kültür Merkezi, yaz döneminde de eğitimlerine Genç Akademi ile devam ediyor.
Müzik Eğitimi
Genç Akademi’de 12-40 yaş arasındaki kursiyerlere gitar, piyano, bağlama ve keman eğitimleri verilecek. 18 yaş üzeri kursiyerler de Türk halk müziği eğitiminin ardından oluşturulacak koroya katılabilecek.
“Komşularımızın ilgisi yoğun”
Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, “Özdemir Bayraktar Kültür Merkezimizdeki müzik atölyemizde müziğe meraklı gençlerimize eğitimler veriyoruz. Yaz aylarında da eğitimlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Gençlerimizin yanı sıra müziği ilgisi olan, hobisini ilerletmek isteyen komşularımızı da geri çevirmiyoruz. Komşularımızın keyif almasının yanı sıra kaliteli zaman geçirmesini de önemsiyoruz. Komşularımızın kurslara olan ilgisi bizleri mutlu ediyor” diye konuştu.
Başkan Dursun’dan Kurban Bayramı Mesajı
Gaziosmanpaşa’nın İlk Emekli Evi Açıldı
Şile’de 1. Ordu Bölge Bando Komutanlığından Muhteşem Konser!.
Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odasından Sosyal Medya ve Yapay Zeka Eğitimi..
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Yunanistan'da: Ege'yi bir 'barış denizi' haline getirme hedefi
Orka Holding, teknolojik üretim üssüyle Avrupa lideri
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Yunanistan'da: Ege'yi bir 'barış denizi' haline getirme hedefi
Narin Güran'ın katledildiği köyün imamıyla flaş iddia!
Türkiye Organ Nakli Vakfından anlamlı çağrı: "Hayat devam etsin"
Zorluklara Rağmen Umudu ve Dayanışmayı Büyütelim”
CHP Başakşehir İlçe Başkanı Beyzade Kayabaşı: “Şeffaflık ve hesap verebilirlik için mücadelemiz sürecek”
Gelecek Partisi’nden istifa eden Konya Milletvekili Hasan Ekici, AK Parti’ye katıldı
DEVA Partili Karal, okul önlerinde meydana gelen trafik kazalarını Meclis gündemine taşıdı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.