GENÇLER “KUTSAL VATANIMIZ SİZE EMANETTİR”

Yenilik Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Habibe Köroğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı.

Köroğlu, “Milletimizin tarihinde bir dönüm noktası olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Millî Mücadele’yi başlatmak üzere Samsun’a çıkışının 103. yıl dönümünü büyük bir heyecan ve coşkuyla kutluyoruz.


Samsun’dan başlayan ve tüm yurda yayılan ulusal birlik ve beraberlik şuuru, kurtuluşa ulaşmamızın ana unsurudur. Bu anlamlı günün Cumhuriyetimizin gençlerine ve spora adanan bir bayram olarak armağan edilmesi geleceğe ışık tutacak ve aydınlatacak gençlerimiz için son derece önem arz etmektedir.
Gençler, aziz vatanımız size emanettir. Yüreği vatan ve millet sevgisiyle dolu, yüksek idealleri hedefleyen, ülkemize ve insanlığa karşı mesuliyetlerinin bilincinde bir gençlik olarak bu mukaddes emaneti daima koruyup yücelteceğinize inanıyor; yarınlara umutla bakıyoruz.
Bu önemli günü Türk gençliğine Bayram olarak hediye eden Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, kurtuluş savaşının mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarının, devlet, millet, dini ve canından aziz bildiği vatanı için hiç tereddüt etmeden ölüme koşan tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun” dedi.