34,2036$% 0.19

Gençlerbirliği'nden haciz açıklaması: "Tarafların karşılıklı mutabakatı ile sonlandırılmıştır"

Gençlerbirliği, Alagöz Holding tarafından başlatılan ihtiyati haciz kararının sona erdiğini müjdeledi.

ANKARA-BHA

Gençlerbirliği, Alagöz Holding tarafından uygulanan ihtiyati haciz kararının sona erdiğini duyurdu. Trendyol 1. Lig’de mücadele eden kulüp, önceki yönetim döneminde oluşan borçlar nedeniyle konulan ihtiyati haciz kararının kaldırıldığını resmi bir açıklama ile bildirdi.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, “Geçtiğimiz yıl içinde önceki Yönetim Kurulu tarafından borç adı altında alınan paralar için uygulanan ihtiyati haciz işlemleri, tarafların karşılıklı anlaşmasıyla sona erdirilmiştir. Kulübümüze ait banka hesapları, taşınmazlar ve taşıtlar üzerindeki haciz kayıtları bugün itibarıyla kaldırılmıştır.” ifadelerine yer verildi.

Gençlerbirliği yönetimi, kulübün tekrar hedeflediği başarı düzeyine ulaşması için büyük bir özveriyle çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. Ayrıca, karşılaşılan zorluklara rağmen mücadele etmekten vazgeçmeyeceklerini ve her türlü sorunu çözerek hedeflerine doğru ilerleyeceklerini belirtti.

Bu olumlu gelişmeler, Gençlerbirliği camiasının geleceğe dair umutlu ve kararlı bir tutum sergilemesine olanak tanıdı. Kulüp, bu süreçteki sabır ve desteği için taraftarlarına ve destekçilerine teşekkürlerini iletti.

Yılmaz Tunç, "yenidoğan çetesi" davasıyla ilgili açıklama yaptı: 22 kişi tutuklandı