DOLAR

34,1844$% 0.13

EURO

38,1990% -0.15

STERLİN

45,8102£% -0.03

GRAM ALTIN

2.927,03%-0,20

ONS

2.664,94%-0,27

BİST100

9.747,25%-0,83

a

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nden stratejik çalıştay

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Ankara Gölbaşı'nda bir çalıştay düzenledi.

ANKARA-BHA

Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Enes Efendioğlu, sosyal medya aracılığıyla Türkiye genelindeki gençlik merkezlerinin yenilenmesi amacıyla önemli bir çalıştay düzenlediklerini duyurdu. Ankara Gölbaşı’ndaki Gençlik Konukevi’nde gerçekleştirilen toplantıya, gençlik liderleri, gençlik merkezi yöneticileri ve gençlik hizmet yöneticilerinden oluşan bir ekip katıldı.

Bu çalıştayda, gençlerin ihtiyaçlarını ve karşılaştıkları zorlukları daha etkili bir şekilde anlayabilmek için gençlik merkezlerinin stratejik bir dönüşümüne yönelik projelerin ayrıntıları masaya yatırıldı. Çalışmaların temel odak noktaları arasında, gençlik çalışanlarının yeteneklerinin geliştirilmesi, gençlik merkezleri ve gençlik ofislerinin işleyiş modellerinin yeniden yapılandırılması ve GSB Gençlik Kurumsal Kimlik Yenileme çalışmaları yer aldı.

Stratejik Dönüşüm Projesi: Önemli Hedefler

Dr. Efendioğlu, projenin uygulama aşamasına kadar devam edecek olan çalıştaylar ve görüşmelerin önemini vurguladı. Bu stratejik dönüşüm projesinin, gençlerin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına daha iyi cevap verebilecek bir sistem oluşturmayı hedeflediğini belirtti.

Gençlik merkezlerinin, gençlerin potansiyelini en üst seviyeye çıkararak onları topluma entegre etme konusunda hayati bir rol oynadığını vurgulayan Dr. Enes Efendioğlu, “Gençlerimizin sesini duymak ve onların ihtiyaçlarına yönelik çözümler geliştirmek önceliğimizdir” dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Şalpazarı'nda sahipsiz sokak hayvanları için örnek uygulamalar

HIZLI YORUM YAP