40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
4.309,12%-0,18
7.021,00%0,34
28.001,00%0,34
3.335,67%0,36
10.222,02%-0,03
4782277฿%1.63469

“Türk siyasetinin sorunlara çözüm üretecek projeleri ve kadroları Millet Partisi’nde mevcuttur”
Millet Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar, Millet Partisi İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen teşkilat birlik toplantısında partililerle bir araya geldi. Fatih Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde saat 14.00’te başlayan program, İstiklal Marşı’nın okunmasıyla açıldı. Nacar, salonu dolduran partililer tarafından coşkuyla karşılandı.

Cuma Nacar, Türkiye’nin mevcut sorunlarına bilim, liyakat ve ortak akılla çözüm üretecek projelerin ve kadroların Millet Partisi’nde hazır olduğunu vurguladı. Ekonomik sıkıntılara, eğitim sorunlarına ve kamu kaynaklarının kullanımı konusundaki eleştirilere kapsamlı bir şekilde değindi.

Millet Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar, konuşmasında ülkenin içinde bulunduğu ekonomik ve sosyal sıkıntılara dikkat çekerek “Karar senin, söz sende, yetki sende! Vicdanının sesini dinle!” çağrısında bulundu. Nacar, vatandaşların yaşadığı pahalılık ve yoksullaşma sorunlarına işaret ederek, tasarruf tedbirlerine önce “saraydan” başlanması gerektiğini belirtti.
Nacar’ın konuşmasından öne çıkan noktalar şöyleydi.
“Vatandaş artık evine tane ile sebze-meyve götürmek zorunda bırakılıyor.” ifadeleriyle pazar ve yaşam koşullarındaki zorluklara dikkat çekildi.
Tasarruf çağrısı: “Tasarrufa öncelikle saraydan başlamak gerekir.” diyerek, kamu kaynaklarının kullanımında şeffaflık ve tasarruf talep edildi.
Eğitim: Eğitim politikalarında yaşanan uygulama hatalarına vurgu yapıldı; tercih edilen uygulamaların düzeltilmesi gerektiği belirtildi.
Bizim davamız Türk Milleti’nin varlık ve bekâ davasıdır.” sözleriyle parti kimliği ve hedefleri özetlendi.
Programda Nacar, vatandaşlara doğrudan hitap eden bölümler de sundu. Salondakilere seslenişinde şu ifadeleri kullandı:
“Senin derdine Millet Partisi’nden başka çare yok! Millet Partisi, senin gören gözün, işiten kulağın, hakkı söyleyen dilin olacak.”
Konuşmasında eleştirdiği iktidar uygulamalarını örnekleyerek, “Bıçak kemiğe değil dayanmak, artık kemiği kesmektedir” benzetmesiyle halkın omuzlarındaki yükün daha fazla kaldırılamayacağını vurguladı. Ayrıca 20 yıldır iktidarda olan döneme yönelik eleştiriler de sıralandı.
“Karar senin, söz sende, yetki sende!”
“Tasarrufa öncelikle saraydan başlamak gerekir.”
“Davamız Türk Milleti’nin varlık ve bekâ davasıdır.”

Kemal Aydın Yeni Çağ Partisi’nde Genel Başkan Yardımcısı oldu
1
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş dış politika üzerine açıklamalarda bulundu.
2
DEVA Partili Karal, okul önlerinde meydana gelen trafik kazalarını Meclis gündemine taşıdı
3
Zafer Partili Aslan: ‘Uçak filosuna milyonlar akıtan iktidar orman yangınlarında Türk milletini kaderiyle baş başa bırakıyor’
4
Kemal Aydın Yeni Çağ Partisi’nde Genel Başkan Yardımcısı oldu
Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Özdil: 5.000 m²’lik Taşınmazlar Geri Alındı..

Moda Tasarımcısı Erol Albayrak “Moira by Urfa” Koleksiyonuyla Muhteşem Defileye İmza Attı..

Şile Belediye Meclisi Ekim Ayı İlk Oturumunda Borçlar ve Şile Bezi Festivali Tartışıldı

Ak Parti Şile Belediye Meclis Üyesi Onur Taylan: Eleştirilerim Sizlere Değil Genel Başkanınıza ve İl Başkanınıza

Down sendromlu sanatçı Madaslı’nın ‘Masumiyetin Kırmızısı’ serigisi Tekirdağ’da

LİSE ÖĞRENCİLERİNE KARİYER GELİŞİMİ EĞİTİMİ UZAY TEKNOLOJİSİYLE AKTARILACAK

Türkiye ile Bulgaristan Maçında Heyecan: 2026 Dünya Kupası Kritik Deplasman

ATEŞ TESİSAT KANAL GÖRÜNTÜLEME

Mustafa Sandal’dan Hüseyin Baş’a; Seviyorum seni adam!
Muhtarlık seçim sonuçları! Mahalle muhtarınızı nasıl öğrenebilirsiniz? Muhtarlık sonuçları sorgulama
OZAN AHMET TAŞKIN BİZ GELİRİZ DEVLET BEYİM,
Deva Partisi Sarı kart Gösterdi
Kastamonulu Şevket Doğan
AÇIZ AÇ
Ekotom Hastanesi Başhekimi çirkin olaya cevap verdi işte videonun gerçeği
Avrupa Birliği Gazetesi 232 Sayısı