DOLAR

36,5267$% 0.11

EURO

39,6576% 0.06

STERLİN

47,2584£% 0.07

GRAM ALTIN

3.416,32%0,14

ONS

2.913,23%0,15

BİST100

10.507,11%0,46

İmsak Vakti a 02:00
İstanbul AÇIK
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce

Gigi Hadid yeniden gündeme getirdi! İsrailli profesörden “Filistinlilerin organlarını çalıyoruz” itirafı

Filistin asıllı ünlü model Gigi Hadid, İsrailli bir profesörün kan donduran itiraflarını gündeme getirdi. İsminin Meira Weiss olduğu öğrenilen İsrailli profesör, 2015 yılındaki bir belgeselde ülkesinin uzun yıllardır Filistinli mahkumların organlarını çaldığını itiraf ediyor. Profesör Weiss, belgeselde “Askerlerin cesetlerine dokunmuyoruz, başkalarından alıyorduk. İlk olarak Filistinlilerin, ardından göçmenlerin ve yabancı organlarını alıyorlardı.” ifadelerini kullanıyor.

Filistin uyruklu ünlü model Gigi Hadid, yıllar önce gündeme gelen ve İsrailli yetkililerin kabul ettiği “Filistinlilerin organ ve derilerini çalması” skandalını tekrar paylaşarak, bu konudaki korkunç itirafları hatırlattı. İsrailli profesör Meira Weiss’in 2015 yılında İsrail Kanal 2 tarafından yayınlanan belgeselde yaptığı itiraflar, İsrail’in uzun yıllardır Filistinli mahkumların organlarını çaldığına dair şok edici detaylar içeriyor.

İTİRAFLARI KAN DONDURDU

Belgeselde, Kudüs İbrani Üniversitesi‘nde anatomist ve sosyoloji profesörü olan Weiss, İsrail Adli Tıp Enstitüsü‘nün Filistinli mahkumların organlarını aldığını söyleyerek, “Askerlerin cesetlerine dokunmuyoruz, başkalarından alıyorduk. İlk olarak Filistinlilerin, ardından göçmenlerin ve yabancı işçilerin organlarını alıyorlardı.” şeklinde çarpıcı ifadelerde bulunuyor.

İNSAN HAKLARI ÖRGÜTLERİ KORKUNÇ TABLOYU GÜN YÜZÜNE ÇIKARDI

Bu iddialar, İsrail’in düşük organ bağış oranına rağmen dünyanın en büyük deri bankalarından birine sahip olmasının nasıl mümkün olduğu sorularını da beraberinde getirdi. İnsan hakları örgütleri, İsrail hükümetinin organ ticareti konusundaki faaliyetlerini inceleyen raporlarla bu korkunç tabloyu destekledi. İsrail’deki soykırımın organ ticaretiyle ilişkilendirilmesi, uluslararası düzeyde ciddi endişelere neden oldu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İnşaat şirketi sahibine kurşun yağdırarak öldürmüştü!

ZAFER PARMAKSIZ EMRE ÇARŞIM

HIZLI YORUM YAP