DOLAR

34,1128$% 0.27

EURO

38,1380% 0.19

STERLİN

45,3925£% 0.18

GRAM ALTIN

2.861,68%1,16

ONS

2.611,78%0,98

BİST100

9.971,38%-0,04

a

Göz hakkı projesi ilgi görüyor

Sakarya Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Hafızlık Proje Okulu’nun hayata geçirdiği “Göz Hakkı Projesi” ile okuldaki öğrenciler, öğretmenler ve velileri tarafından toplanan yardımlar ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılacak.
“Göz Hakkı” kavramından “Göz Hakkı Kalmasın” diye yola çıkılarak yapılan bir sosyal sorumluluk projesi. Öğrenci-öğretmen ve veli iş birliğiyle toplanan yardım 45 ihtiyaç sahibi öğrencilere, bayram öncesi dağıtılacak.
Öğrencilere ayrıca zarf içine koyulmuş, bayram harçlığıda verilecek. Çocuğun bayramda ilgi duyduğu, ihtiyaç görerek alacağı malzemeler onların yüzünde tebessüm oluşturmak ve kalplerine dokunmak amaçlı hazırlandı. Mart 2022’de başlayan bu proje ile paylaşma duygusunu arttırmak ve manevi değerleri ön plana çıkarmak öncelikli hedef olarak belirlendi.

Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Hafızlık Proje Okulu Müdürü Mustafa Bulut AA muhabirine, bu projemiz okulumuzun yapmış olduğu bir sosyal içerikli projedir.
Daha evvel de yaptığımız iyilik okulları iyilikle yarışıyor ve çeşitli projelerle, Milli Eğitim Bakanlığı ve Deniz Feneri iş birliği ile yapılmış olan Türkiye çapında okullar arası yapılan projede, 2018 de Türkiye ikincisi olduk ve 2019 ‘da Türkiye 3. olduk.
Projelere pandemin dolayısıyla iki yıl ara verildi bu yıl tekrar bu proje başlatıldı. Bizim temel hedefimiz sosyal etkinliklerle de yardımlaşmalarda da bu öğrencilerimizin bu projenin içinde olmaları. Bizim esas hedefimiz öğrenci ve öğretmenlerimizin gönüllere dokunmalarını sağlamaktır.
Bu proje sayesinde öğrencilerimiz paylaşmayı paylaştırmayı öğreniyorlar. Yaptığımız bu projeler önümüzdeki yıllarda devam edecek.
Bu projede yer alan öğrencilerimiz öğretmenlerimi ve velilerimize teşekkür ediyorum dedi.

Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Hafızlık Proje Okulu Danışman Öğretmen Nuray Ayar, öğrencilerimizle birlikte “Göz Hakkı Projesi” adı altında bir proje hazırladık çocuklara bir paket hazırladık. Çocukların hoşlandığı meyve suyu, süt gofret gibi ürünleri paketleyip öğrencilerimize dağıtacağız. Bu projeye yaparken velilerimize ve okul idaresine danışarak hayata geçirdik.
Projemiz ilgi gördü bazı veliler ürün gönderdiler para gönderdiler, ve bizde bu ürünleri topladık, gelen paralarla da toptancılardan ürün aldıkki daha fazla öğrenciye ulaşalım dağıtalım diye ve paketleri zenginleştirerek boya kalemleri defterler balonlar çeşitli ürünler koyduk.
Bayrama az bir zaman kala dağıtımını yapacağız. Çocuklarımıza ayrı olarakta zarflar içerisinde bayram harçlığı koyarak dağıtımını Gerçekleştireceğiz.
İlk etapta 45 paket hazırladık ve bu paketleri ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtacağız ifadesini kullandı.

Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Hafızlık Proje Okulu’nda Projede yer alan öğrenciler Ömer Vergül ( 10/C), Burak Bilgi (10/D), Hamza Aydoğdu (10/ E) sınıfında okuyan öğrenciler.

İhtiyaç sahibi öğrencilere yardım etmenin mutluluğunu anlatan Öğrenci Hamza Aydoğdu “Göz Hakkı” kavramından “Göz Hakkı Kalmasın” diye yola çıkılarak yapılan bir sosyal sorumluluk projesi.
Öğrenci-öğretmen ve veli iş birliğiyle topladığımız yardım 45 ihtiyaç sahibine ( 25 tanesi okuldan 20 tanesi okul dışından) bayram öncesi dağıtacağız.
Ayrıca zarflara para konulup bayram harçlığı olarak da verilecek. Çocuğun bayramda ilgi duyduğu, ihtiyaç görerek alacağı malzemeler onların yüzünde tebessüm oluşturmak ve kalplerine dokunmak amaçlı hazırladık.
Mart ayında başlayan bu proje ile paylaşma duygusunu arttırmak ve manevi değerlerimizi ön plana çıkarmak öncelikli hedef olarak belirledik dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Zeytinburnun’da 23 Nisan coşkusu

HIZLI YORUM YAP