DOLAR

34,0735$% 0.16

EURO

38,0581% -0.04

STERLİN

45,3059£% -0.07

GRAM ALTIN

2.835,78%0,25

ONS

2.587,62%0,05

BİST100

9.975,61%2,06

a

Halil İbrahim Yılmaz'dan Mustafa Tuna'ya teşekkür

Eski Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı ve AKK Onur Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Tuna, Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ve beraberindeki heyeti ağırladı.

ANKARA-BHA

Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve AKK Onur Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Tuna ile bir araya geldi.

Ziyarette Prof. Dr. Mustafa Tuna’ya Ankara’ya yaptığı hizmetler için teşekkür eden Yılmaz, “Kentte ahlaki değerleri yeniden canlandırdınız. Kısa bir sürede Ankara’ya önemli hizmetler sundunuz. Ankara Kent Konseyi Onur Kurulu Üyesi olarak bize güç katıyorsunuz. Çalışmalarınız için teşekkür ederiz,” ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Mustafa Tuna ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ankara Kent Konseyi kente önemli katkılar sağlayan çalışmalar yürütüyor. Genel kurulunuz ve çalışmalarınızın hayırlı olmasını diliyorum,” şeklinde konuştu.

Görüşmeye AKK Başkan Yardımcısı Dr. Süleyman Basa, AKK Yürütme Kurulu Üyesi Hicran Koca, AKK Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Orhan Kemal Erkılıç, ANFA Genel Müdürü Orhan Kaya ve Çocuk Hakları Çalışma Grubu Başkanı Ekin Basa da eşlik etti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

SPK, AHES GYO halka arz onayını verdi…Gayrimenkul şirketi halka arz oluyor!

HIZLI YORUM YAP