DOLAR

33,9818$% 0.11

EURO

37,7251% -0.39

STERLİN

44,7272£% -0.19

GRAM ALTIN

2.726,78%-0,69

ONS

2.497,13%-0,76

BİST100

9.771,16%-1,67

a

HASAN TAHSİN USTA SIRRA KADEM BASTI

31 Mart Yerel seçimlerinde, 800 oy ile Gaziosmanpaşa “yı kaybeden Hasan Tahsin Usta Geride enkaz bıraktı. Yanında olanlar, yalakalıkta sınır tanımayanların hepsin gemiyi terk eden fareler misali ortadan yok oldu.
Eski başkan, ise Memleketinde emekliliğinin tadını çıkarmaya başladı. Kimseyi takmayan kibir ve gurur abidesi eski başkan kendinden o kadar çok emindiki; Kimseden kendi için oy bile istemedi.
İddia o ki ; seçim süreci içinde, vatandaşların çeşitli sorularının altından kalkamayan Eski Başkan Usta, senden oy istemiyorum git kime verirsen ver, dediğide ortaya atıldı.
BU SONUCU BEKLEMİYORDU.
Hasan Tahsin Usta, Aday Adaylığı Döneminde oldukça uysallamıştı. Adaylığının gelip gelmeyeceği konusunda tereddütleri vardı. Adaylığı gelmesi halinde bile Bir çok kişiye Çeşitli vaatlerde bulunmuştu.
Yıllar sonra yaptığı bir basın toplantısında bile adaylığım gelmesi durumunda sizinle çalışmaktan onur duyarım demişti. Adaylığı gelince pençelerini çıkarıp kimseyi yanına yaklaştırmadı.
Adaylığı süresinde kazanacağından o kadar çok emindiki bir çok kişiye yapılacak işleri parsellemişti ve hatta kendi işlerini bile yaptırmıştı. Ama kaybedince , vaatler ve kaybettikleri paraları düşünen onca mütehhaitlerin sonu ne oldu bilinmez. Bazı şeylerinde belgesi olmadığını düşünürsek, Mütehhatiler, verdiklerdikleri paraları düşüne dursunlar seçim kampanyasında çalışmalar için harcadıkları paralar buhar oldu.
Günün Notu : Kibirlenme Ey insanoğlu Senden Büyük Allah var !!!

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Gaziosmanpaşa Belediyesi Su Kemeri Sosyal Tesisleri Hizmete Açıldı

HIZLI YORUM YAP