HAYIRSEVERLERİN DESTEĞİ ONLARCA YÜZÜ GÜLDÜRDÜ

Uluslararası yardım Koordinatörü Beyazköprü Derneği Başkanı, Haşim Karataş yaptığı organizasyonla, Sakarya "ilçe Hendek ilçesinde bulunan, onlarca eve giderek, bizzat, yetimlerin ve öksüzlerin yoksulların yüzünü güldürdü.

Haşim Karataş: “Elimizden geldiğince ihtiyaç sahibi olan herkese ulaştırmaya çalışıyoruz”

merkezi Gaziosmanpaşa " da bulunan Beyazköprü Derneği " başkanı " haşim Karataş " Yardımcısı Mustafa Er, İmen, ve Gazetemizin Sahibi Kıymet Taylan ile, birlikte, Hayırseverlerin, emanetlerini yerine ulaştırdı.

Yardıma muhtaç kişileri tespit eden Hümeyde Aydın,ın tesbitleri sonrasına, yardıma,ihtiyacı olan kişilere ulaşan "Karataş "  yalnız bırakmayan , kendisine hayırseverler tarafından getirilen malzemeleri sahiplerine ulaştırırken, “İhtiyaç sahiplerinin zor günlerinde yanlarında olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 Ülkenin çeşitli illerinden ve Yurt dışından gelen yardımları   Mahelle Mahalle Kapı Kapı dolaşarak, hayırseverlerin kendisine ulaştırdığı malzemeleri, kış aylarında da ihtiyaç sahiplerini unutmadı.



“Elimizden geldiğince ihtiyaç sahibi olan herkese ulaştırmaya çalışıyoruz”
uzun zamandır kendisine getirilen yardım malzemelerini ihtiyaç sahibi mahallelisine ulaştırdığını belirtiyor. Birçok hayırseverin kendisine getirdiği gıda ve diğer malzemeleri mahallelisine adaletli şekilde dağıtmak için çaba gösterdiğini belirten, şu ifadeleri kullandı:
“Hayırseverlerimizin getirmiş olduğu erzak, ve nakit paraları ihtiyacı olan herkese ulaştırmaya dağıtıyoruz. Elimizden geldiğince ihtiyaç sahibi olan herkese ulaştırmaya çalışıyoruz  gelen miktarlar değişiklik gösteriyor.

 Kimseyi kırmak ve eksik bırakmak istemiyoruz. Elimizden geldiğince adaletli şekilde herkese ulaştırmak için çaba gösteriyoruz. İhtiyaç sahiplerinin zor günlerinde yanlarında olmak istiyoruz. Hayırseverlerimizden Allah razı olsun. İhtiyaç sahiplerine erzak, kira, nakit gibi gereksinimlerinde yardımcı olmaya çalışıyoruz.

 Ayrıca yakın zamanda yine Afrikaya gideceğiz nasip olursa yine hayır severimizin verdiği, Ayni ve Nakdi yardımları orda yaşayan Mazlu Coğrafyanın Mazlum insanlarına ulaştıracağız. Yolumuzu, bekleyen onlarca yetim öksüz çocuklar var bizler oraya gidince onlar bayram ediyor, bizim yolumuzu gözlüyorlar nasip olduğu kadar bizler oralara gidip o mazlum çocukların umudu olmaya devam ediyoruz. Kurbanlar adaklar akideler ve Su kuyuları açıp onların yaralarına bir nebzede olsa merhem olmak için elimizden geleni yapıyoruz. dedi.

Haber: Hadise Ruyem Aydoğan