HÜDA- PAR DAN GAZETEMİZE ZİYARET

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Gaziosmanpaşa ilçe Başkanı ve İlçe Sekreteri gazetemizin İmtiyaz Sahibi ve Yazı Mşleri Müdürü müz Kıymet Taylan 'a ziyaretinde bulundu.
Hüda-Par Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Abdullah Ölmez ile ilçe Sekteri, Mehmet Oruçlu gazetemizi Ziyaret etti.
İmtiyaz Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Kıymet Taylan, ofisinde ziyaret ederek, ülke ve dünya gündemi ile ilgili görüşlerini açıkladılar.

Ziyaret sırasında konuşan Hüda-Par Gaziosanpaşa ilçe Başkanı Abdullah Ölmez Hüda-Par ilçe başkanı olarak, yapacakları projelerden ve parti politikalarından bahsetti.

Gazetemiz ofisini ziyaret ederek, çalışmaları ve gündemdeki olayları basınla paylaşmak istediğini belirten Hüda-Par Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Ölmez ; “Bizim parti anlayışımız; öncelikle halkımızın refah ve mutlu yaşaması olarak değerlendiriyoruz.
Açları doyurmaz, yoksula el uzatmaz isek bizim inançlarımız ve milli duygularımızın da hesabını vermemiz zor olacaktır. Bu gemi batarsa hep birlikte batarız. Bunun bilincinde olunmasını istiyoruz. Türkiye hepimizin ülkesi, bizleri ancak kendi gücümüz kurtarabilir, başkalarının bizleri kurtarmasını beklemek ve onlardan medet ummak gibi bir düşünmemiz olmamalıdır.
İstişareye çok önem verdiklerini vurgulayan başkan Ölmez, bu minvalde çalışacaklarını söyledi. Gazetemizin İmtiyaz Sahibi ve Yazıişleri Müdürü Kıymet Taylan ise ziyaretten çok memnun olduğunu söyleyerek Hüda Par başkan ve yönetimine başarı dileklerinde bulundu…