40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
4.309,12%-0,18
7.021,00%0,34
28.001,00%0,34
3.335,67%0,36
10.222,02%-0,03
4782277฿%1.63469

09.12.2025 – Avrupa Birliği Gazetesi | Özel Haber
Isparta Keçiborlu’da yanmış otomobilin yanında başsız cesedi bulunan evli ve iki çocuk babası Ferdi Özdemir’in (39) vahşi cinayeti, yeni delillerle aydınlanıyor. Jandarma uzman ekibi soruşturmayı derinleştirirken, aracının önünün kesilerek pusuya düşürüldüğü ortaya çıktı. Kayıp başın arayışı sürüyor. İşte tüm detaylar Avrupa Birliği Gazetesi haberinde;

SonDakika: Avrupa Birliği Gazetesi’in edindiği bilgiye göre; 5 Aralık 2025 Cuma günü Aydoğmuş köyü dağlık alanında ihbar üzerine harekete geçen ekipler, yanan bir aracın yanında başsız erkek cesedi buldu. Otopsi ve delil incelemesiyle Ferdi Özdemir‘in göğsünden 3, belinden 2 bıçak darbesi aldığı belirlendi. Gözaltı sayısı 5’e yükseldi – peki, bu vahşetin arkasında kim var, kaybolan baş nerede?
Olay, Keçiborlu ilçesi Aydoğmuş köyü dağlık kesiminde, gündüz saatlerinde patlak verdi. Köy sakinleri, ormanlık alanda yanan bir otomobil fark edince 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradı. İtfaiye ekipleri alevleri söndürürken, jandarma başsız cesetyle karşılaştı. Yapılan kimlik tespitinde, cesedin 39 yaşındaki çoban Ferdi Özdemir’e ait olduğu anlaşıldı – evli, iki çocuklu bir baba, sıradan bir günde keçilerini kontrol etmek için yola çıkmıştı.

Soruşturma dosyasına giren yeni deliller, cinayetin planlı bir pusu olduğunu gösteriyor. Özdemir, olay günü saat 20.00 civarında köy marketinden alışveriş yaptı; güvenlik kameraları son görüntülerini kaydetti. Dinar-Isparta kara yolunu geçip arazi yoluna girdikten yaklaşık 1 kilometre sonra, aracının önü kesildi. Bıçak darbeleriyle öldürüldükten sonra cesedi araçtan indirilip başı ayrıldı; otomobil ise yakılarak deliller yok edilmeye çalışıldı. Bu vahşet, aileyi perişan etti – acaba husumet mi, yoksa daha karanlık bir sır mı yatıyor altında? Köyde sessiz bir korku hâkim, herkes “Sırada kim var?” diye fısıldaşıyor.
Otopsi, göğsünde 3, belinde 2 bıçak yarası tespit etti; ölüm nedeni aşırı kan kaybı. Kayıp başın aranması için kadavra köpekleri ve komando birlikleri devreye girdi, ancak henüz iz yok. Ferdi’nin cenazesi, 7 Aralık 2025 Pazar günü Aydoğmuş köy mezarlığında toprağa verildi. Törende annesi tabuta sarılıp isyan ederken, baba Ramazan Özdemir gözyaşları içinde haykırdı: “Oğlumun husumetlileri vardı, vahşice öldürmüşler, başını kesmişler. Cezası idam olmalı, adalet yerini bulsun!”
Bu feryat, sosyal medyada yankılandı; binlerce kişi “Adalet için dua” mesajı attı. Aile, valiye sarılıp ağladı – Isparta Valisi Abdullah Erin, taziyede “Uyku haram, failleri bulacağız” dedi. İki küçük çocuk, babasız kaldı; eşi sessiz gözyaşlarıyla ayakta durmaya çalışıyor. Bu acıyı yaşayan bir baba olarak Ramazan Özdemir’in sözleri, hepimizi sarsıyor – peki, adalet ne kadar hızlı tecelli edecek?
Jandarma Genel Komutanlığı’ndan gelen özel ekip, 8 Aralık 2025 itibarıyla bölgeye indi; olay yeri yeniden tarandı. Gözaltına alınan 5 şüpheli, köy sakinleri ve Özdemir’in çevresinden – ifadeleri karakolda sürüyor. Keçiborlu Kaymakamı Kerem Türker ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yunus Emre Karamanoğlu, vali ile koordineli çalışıyor. Isparta Valiliği, “Vahşice işlendiği değerlendirilen cinayetin aydınlatılması için tüm birimlerimiz aralıksız çalışıyor” açıklaması yaptı.
Soruşturma, Özdemir’in husumetli ilişkilerini mercek altına aldı; market görüntüleri, telefon kayıtları didik didik ediliyor. Kayıp başın bulunması, cinayetin motivasyonunu aydınlatabilir – acaba intikam mı, arazi anlaşmazlığı mı? Ekipler, ormanlık alanda 3’üncü gün aramalarını sürdürüyor; kadavra köpekleri her santimi tarıyor. Bu uzman ekip, benzer vahşetlerde başarı göstermiş; umut, faillerin yakalanmasında. Peki, bu köyün huzuru ne zaman dönecek? Yerel halk, “Korku içindeyiz” diyor.
Bu cinayet, Isparta’yı yasa boğdu; bir babanın isyanı, bir milletin vicdanını sızlattı. Ferdi Özdemir gibi sıradan bir vatandaşın başına gelenler, hepimizi düşündürüyor – güvenlik mi yetersiz, yoksa karanlık sırlar mı çoğalıyor? Avrupa Birliği Gazetesi editörünün derlediği bu habere göre; jandarma ekibinin izleri, adaleti yakalayacak gibi. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu vahşet karşısında sessiz kalabilir miyiz? Yorumlarda paylaşın, belki bir ipucunuz soruşturmaya ışık tutar – sesinizi yükseltin, adalet için!
#IspartaCinayeti #KesikBasCinayeti #FerdiOzdemir #AydogmusKoyu #JandarmaSorusturma #VahsiCinayet #haber #sondakika #gündem #güncel #haberler #sicakhaber #keşfet #kesfet #keşfetteyiz #canliyayin #avrupabirligigazetesi

Çekmeköy Uyuşturucu Operasyonunda Çatışma: Polis Memuru Emre Albayrak Şehit Oldu – İstanbul’un Acı Kaybı
Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Özdil: 5.000 m²’lik Taşınmazlar Geri Alındı..

Moda Tasarımcısı Erol Albayrak “Moira by Urfa” Koleksiyonuyla Muhteşem Defileye İmza Attı..

Şile Belediye Meclisi Ekim Ayı İlk Oturumunda Borçlar ve Şile Bezi Festivali Tartışıldı

Ak Parti Şile Belediye Meclis Üyesi Onur Taylan: Eleştirilerim Sizlere Değil Genel Başkanınıza ve İl Başkanınıza

Down sendromlu sanatçı Madaslı’nın ‘Masumiyetin Kırmızısı’ serigisi Tekirdağ’da

LİSE ÖĞRENCİLERİNE KARİYER GELİŞİMİ EĞİTİMİ UZAY TEKNOLOJİSİYLE AKTARILACAK

Türkiye ile Bulgaristan Maçında Heyecan: 2026 Dünya Kupası Kritik Deplasman

ATEŞ TESİSAT KANAL GÖRÜNTÜLEME

Mustafa Sandal’dan Hüseyin Baş’a; Seviyorum seni adam!
Muhtarlık seçim sonuçları! Mahalle muhtarınızı nasıl öğrenebilirsiniz? Muhtarlık sonuçları sorgulama
OZAN AHMET TAŞKIN BİZ GELİRİZ DEVLET BEYİM,
Deva Partisi Sarı kart Gösterdi
Kastamonulu Şevket Doğan
AÇIZ AÇ
Ekotom Hastanesi Başhekimi çirkin olaya cevap verdi işte videonun gerçeği
Avrupa Birliği Gazetesi 232 Sayısı