40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
4.309,12%-0,18
7.021,00%0,34
28.001,00%0,34
3.335,67%0,36
10.222,02%-0,03
4782277฿%1.63469

09.12.2025 – Avrupa Birliği Gazetesi | Özel Haber
Isparta Keçiborlu’da yanmış otomobilin yanında başsız cesedi bulunan evli ve iki çocuk babası Ferdi Özdemir’in (39) vahşi cinayeti, yeni delillerle aydınlanıyor. Jandarma uzman ekibi soruşturmayı derinleştirirken, aracının önünün kesilerek pusuya düşürüldüğü ortaya çıktı. Kayıp başın arayışı sürüyor. İşte tüm detaylar Avrupa Birliği Gazetesi haberinde;

SonDakika: Avrupa Birliği Gazetesi’in edindiği bilgiye göre; 5 Aralık 2025 Cuma günü Aydoğmuş köyü dağlık alanında ihbar üzerine harekete geçen ekipler, yanan bir aracın yanında başsız erkek cesedi buldu. Otopsi ve delil incelemesiyle Ferdi Özdemir‘in göğsünden 3, belinden 2 bıçak darbesi aldığı belirlendi. Gözaltı sayısı 5’e yükseldi – peki, bu vahşetin arkasında kim var, kaybolan baş nerede?
Olay, Keçiborlu ilçesi Aydoğmuş köyü dağlık kesiminde, gündüz saatlerinde patlak verdi. Köy sakinleri, ormanlık alanda yanan bir otomobil fark edince 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradı. İtfaiye ekipleri alevleri söndürürken, jandarma başsız cesetyle karşılaştı. Yapılan kimlik tespitinde, cesedin 39 yaşındaki çoban Ferdi Özdemir’e ait olduğu anlaşıldı – evli, iki çocuklu bir baba, sıradan bir günde keçilerini kontrol etmek için yola çıkmıştı.

Soruşturma dosyasına giren yeni deliller, cinayetin planlı bir pusu olduğunu gösteriyor. Özdemir, olay günü saat 20.00 civarında köy marketinden alışveriş yaptı; güvenlik kameraları son görüntülerini kaydetti. Dinar-Isparta kara yolunu geçip arazi yoluna girdikten yaklaşık 1 kilometre sonra, aracının önü kesildi. Bıçak darbeleriyle öldürüldükten sonra cesedi araçtan indirilip başı ayrıldı; otomobil ise yakılarak deliller yok edilmeye çalışıldı. Bu vahşet, aileyi perişan etti – acaba husumet mi, yoksa daha karanlık bir sır mı yatıyor altında? Köyde sessiz bir korku hâkim, herkes “Sırada kim var?” diye fısıldaşıyor.
Otopsi, göğsünde 3, belinde 2 bıçak yarası tespit etti; ölüm nedeni aşırı kan kaybı. Kayıp başın aranması için kadavra köpekleri ve komando birlikleri devreye girdi, ancak henüz iz yok. Ferdi’nin cenazesi, 7 Aralık 2025 Pazar günü Aydoğmuş köy mezarlığında toprağa verildi. Törende annesi tabuta sarılıp isyan ederken, baba Ramazan Özdemir gözyaşları içinde haykırdı: “Oğlumun husumetlileri vardı, vahşice öldürmüşler, başını kesmişler. Cezası idam olmalı, adalet yerini bulsun!”
Bu feryat, sosyal medyada yankılandı; binlerce kişi “Adalet için dua” mesajı attı. Aile, valiye sarılıp ağladı – Isparta Valisi Abdullah Erin, taziyede “Uyku haram, failleri bulacağız” dedi. İki küçük çocuk, babasız kaldı; eşi sessiz gözyaşlarıyla ayakta durmaya çalışıyor. Bu acıyı yaşayan bir baba olarak Ramazan Özdemir’in sözleri, hepimizi sarsıyor – peki, adalet ne kadar hızlı tecelli edecek?
Jandarma Genel Komutanlığı’ndan gelen özel ekip, 8 Aralık 2025 itibarıyla bölgeye indi; olay yeri yeniden tarandı. Gözaltına alınan 5 şüpheli, köy sakinleri ve Özdemir’in çevresinden – ifadeleri karakolda sürüyor. Keçiborlu Kaymakamı Kerem Türker ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yunus Emre Karamanoğlu, vali ile koordineli çalışıyor. Isparta Valiliği, “Vahşice işlendiği değerlendirilen cinayetin aydınlatılması için tüm birimlerimiz aralıksız çalışıyor” açıklaması yaptı.
Soruşturma, Özdemir’in husumetli ilişkilerini mercek altına aldı; market görüntüleri, telefon kayıtları didik didik ediliyor. Kayıp başın bulunması, cinayetin motivasyonunu aydınlatabilir – acaba intikam mı, arazi anlaşmazlığı mı? Ekipler, ormanlık alanda 3’üncü gün aramalarını sürdürüyor; kadavra köpekleri her santimi tarıyor. Bu uzman ekip, benzer vahşetlerde başarı göstermiş; umut, faillerin yakalanmasında. Peki, bu köyün huzuru ne zaman dönecek? Yerel halk, “Korku içindeyiz” diyor.
Bu cinayet, Isparta’yı yasa boğdu; bir babanın isyanı, bir milletin vicdanını sızlattı. Ferdi Özdemir gibi sıradan bir vatandaşın başına gelenler, hepimizi düşündürüyor – güvenlik mi yetersiz, yoksa karanlık sırlar mı çoğalıyor? Avrupa Birliği Gazetesi editörünün derlediği bu habere göre; jandarma ekibinin izleri, adaleti yakalayacak gibi. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu vahşet karşısında sessiz kalabilir miyiz? Yorumlarda paylaşın, belki bir ipucunuz soruşturmaya ışık tutar – sesinizi yükseltin, adalet için!
#IspartaCinayeti #KesikBasCinayeti #FerdiOzdemir #AydogmusKoyu #JandarmaSorusturma #VahsiCinayet #haber #sondakika #gündem #güncel #haberler #sicakhaber #keşfet #kesfet #keşfetteyiz #canliyayin #avrupabirligigazetesi

Çekmeköy Uyuşturucu Operasyonunda Çatışma: Polis Memuru Emre Albayrak Şehit Oldu – İstanbul’un Acı Kaybı

Ümraniye Esnaf Sanatkârlar Odası 16. Seçimli Genel Kurulunda Mehmet Özdil ile Yola Devam Kararı..

Şile Belediyesinin Tutuklu CHP li Meclis Üyeleri Görevlerinden İstifa Etti…

166 YILLIK TARİHİ ŞİLE DENİZ FENERİNİN “ŞİLE BEZİ SATIŞ OFİSİ” OLARAK KULLANILIYOR OLMASI İLÇEDE ŞAŞKINLIK YARATTI!..

Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Özdil: 5.000 m²’lik Taşınmazlar Geri Alındı..

İstanbul, Tekirdağ ve Kırklareli’nden Geçiyor! Yeni Doğal Gaz Boru Hattı İçin Kamulaştırma Başladı – Parsel Parsel Detaylar Çıkıyor

Down sendromlu sanatçı Madaslı’nın ‘Masumiyetin Kırmızısı’ serigisi Tekirdağ’da

LİSE ÖĞRENCİLERİNE KARİYER GELİŞİMİ EĞİTİMİ UZAY TEKNOLOJİSİYLE AKTARILACAK

Türkiye ile Bulgaristan Maçında Heyecan: 2026 Dünya Kupası Kritik Deplasman

BTP’nin 9. Olağan Kongresi şölen havasında geçti Hüseyin Baş: Bağımsız Türkiye salonlara sığmıyor “İstikbal biziz, biz geleceğiz” “Türkiye’nin terörsüz olması için demokrasisiz olması gerekiyormuş” “Vatandaşlık maaşını ilk 2004 yılında Prof. Dr. Haydar…

BTP 9. Olağan Büyük Kongresini 7 Aralık Pazar Günü Yapacak

Ekonomide Gerçek Dönüşüm Şarttır”

MEHMET BEKHAN: MİLLETİN İRADESİYLE YENİDEN İNŞA EDİLECEK BİR SİYASET DÖNEMİ BAŞLIYOR

Mustafa Sandal’dan Hüseyin Baş’a; Seviyorum seni adam!
Muhtarlık seçim sonuçları! Mahalle muhtarınızı nasıl öğrenebilirsiniz? Muhtarlık sonuçları sorgulama
OZAN AHMET TAŞKIN BİZ GELİRİZ DEVLET BEYİM,
Deva Partisi Sarı kart Gösterdi
Kastamonulu Şevket Doğan
AÇIZ AÇ
Ekotom Hastanesi Başhekimi çirkin olaya cevap verdi işte videonun gerçeği
Avrupa Birliği Gazetesi 232 Sayısı
Meteorolojide 2025’in “en”leri açıklandı: En çok yağış oraya düştü, rüzgar en sert orada esti!

Çirkinler Çetesi Lideri Yakalandı: Cihat Altunç Hırvatistan’da Kıskıvrak Yakalandı! Ali Yerlikaya’dan Son Dakika Açıklama

Adana’nın Kozan ilçesinde meydana gelen trafik kazası hakkında İşte detaylar:

Suriye’de yeni ateşkes anlaşması imzalandı! Çatışmalar duruyor

Kıyamet Saati Gece Yarısına 85 Saniye Kaldı: 2026’da Dünyanın En Tehlikeli Anı!

Sultangazi’de Ara Tatil Yine Çok Eğlenceli

Kentsel Dönüşümde Kira Yardımı Zamlandı: Evini Yenilemek İsteyene 48 Ay Boyunca Nakit Ödeme Müjdesi!

İşte bizim İnsanımız

e-Devlet’ten Başvurana Müjde: Doğalgaz Desteği 5.400 TL’ye Çıktı, Başvuru Detayları ve Şartlar!

İstanbul’da Yeni Metro Hattı Müjdesi: 2 Saat 30 Dakikalık Yol 30 Dakikaya Düşüyor!

CHP’li Eyüpsultan Belediyesi’nde “hak Mahrumiyeti” Tartışması

Türkiye’deki Cemaat ve Tarikat Sayısı: Gerçekler ve Resmî Olmayan Rakamlar

Sultangazi’de İlk %100 Uzlaşmalı Kentsel Dönüşüm Projesi Hayata Geçti

Bayrampaşa Belediyesi Yolsuzluk Operasyonu: Hasan Mutlu’nun Kardeşi Ayhan Mutlu Dahil 8 Kişi Tutuklandı!

Loç Yöresi Derneği Genel Kurulu: Yaşar Kut Yeniden Başkan Seçildi!

Bayrampaşa’da Karne Şenliği doludizgin devam ediyor

İstanbul’a Kar Yağışı Geliyor! AKOM Tarih Verdi: İşte Şubat Ayı İçin Kritik Uyarı

Ümraniye Esnaf Sanatkârlar Odası 16. Seçimli Genel Kurulunda Mehmet Özdil ile Yola Devam Kararı..

Yaşlılar TikTok’a Neden Akın Ediyor? Garip Yayınlar, Ekonomik Kaygılar ve Sosyal Dönüşüm

Tutuklu Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe Savcılığa İddianame Soru: 8 Aydır Neden Yazılmıyor, Suç Unsuru Yok!

Haldun Dormen Son Yolculuğuna Uğurlandı: Usta Sanatçı Dakikalarca Alkışlandı ve Duygusal Veda

Futbol Gündemindeki Çılgınlık: En Sıcak Maçlar ve Tartışmaların Perde Arkası

Trending Football Frenzy: Unpacking the Hottest Matches and Controversies Shaking the Sports Scene

Başakşehir’de Korkunç Kamyon Kazası: Şoför Ali Çevik Kabinin Altında Kalarak Hayatını Kaybetti
