DOLAR

40,2592$% 0.13

EURO

46,7280% 0.07

STERLİN

53,9463£% 0.2

GRAM ALTIN

4.309,12%-0,18

ÇEYREK ALTIN

7.021,00%0,34

TAM ALTIN

28.001,00%0,34

ONS

3.335,67%0,36

BİST100

10.222,02%-0,03

BİTCOİN

4782277฿%1.63469

a

İstanbul Beşiktaş’ta bombalı saldırıyı gölge gazeteci önceden yetkililere ihbar etmişti 01.11.2016 bu tarih de

01.11.2016 bu tarih de KOT ADI DOLMABAHÇE SARAYI SAAT 8 NELER OLUYOR. SOK İHBAR yazımızda Muhbirden Önemli ihbar aldık bu yazıyı sitemizde hemen yayınladık ve içişlerini ve emniyeti aradık onlar gazetemize geri döndü ne oluyor dediler bizde onlara İstanbul Dolmabahçe de” Beşiktaş Vodafone Arena  yakınlarında bir şey olacak dedik ihbarcı aynen şunu dedi 

Muhbirden Önemli ihbar bunu yazın dedi güvenilecek insan yok siz korkmuyorsunuz yazarsınız devlet önlemini alır diyor. İhbarcı bize tel edip İstanbul Dolmabahçe de” Beşiktaş Vodafone Arena  yakınlarında bombalı saldırı olacağını söyledi ve bu konuyu iletti bizde ihbarcıya emniyeti ara onlara söyle dedik oda ben onlara güvenmiyorum dedi ve telefonu kapattı bizde hemen bu yazıyı sitemizde yayınladık ve içişlerini ve emniyeti aradık konuyu anlattık

Ama Avrupa birliği gazetesine yıllardır maddi manevi baskı yapanlar bizleri bu konuda beş parasız bırakıp Beşiktaş a bile bu konuyu araştırmaya gidecek paramız olmadığı için araştırma yapamadık bize baskı yapanların Allah belasını versin işin ehli olmayanlara görev vermişler acımız bu biz görevimiz yaptık yetkililer bu konuyu ilettik
Bu yazıya da yalan haber diyecekler olayları ört bas etmeye çalışacaklar. Hep aynısını yapıyorlar Gölge gazeteci gerçekleri yazıyor. Türkiye de şimdiye kadar patlayan Bombalara kim yol veriyor araştırmalı bu olaylar.
Beleş maaş alanlar keyf sürenler bu ülkede istikbaratcıyım diye geçiniyor Torpili insanları kendi kankileri maaş alsınlar diye işe almışlar bunları
Gerçek istikbaratcılar görevlerini tam manasıyla yapana istikbaratcı denir

Avrupa birliği gazetesinde  KOT ADI DOLMABAHÇE SARAYI SAAT 8 NELER OLUYOR. SOK İHBAR yayınlanan yazının linki

Tıkla oku  http://avrupabirligigazetesi.com.tr/2016/11/01/kod-adi-dolmabahce-saat-8/

 

Avrupa Birliği Gazetesi

Haber Gölge Gazeteci

NOT Avrupa Birliği Gazetesinin can güvenliği devlet korumak zorundadır Muhbir gazetemize bilgi verirken yazıyı yazdığınız zaman can güvenliğiniz alın dedi bu kelimeyi neden dedi  

kimseye güvenmeyin dedi bu ne anlama geliyor

kopyasi-istanbul-besiktasta-bombali-saldiri

Türkiye de şimdiye kadar patlayan Bombalara kim yol veriyor araştırmalı bu olaylar.

Beleş maaş alanlar keyf sürenler bu ülkede istikbaratcıyım diye geçiniyor Torpili insanları  kendi kankileri maaş alsınlar diye işe almışlar bunları

Gerçek istikbaratcılar görevlerini tam manasıyla yapana istikbaratcı denir

2vert

7 Haziran seçimlerinden bugüne geçen 18 ayda ülkemizde gerçekleşen hain saldırıları getirdi. İşte kanlı dönemin ağır bilançosu…

5 HAZİRAN 2015 – Diyarbakır’da HDP’nin mitinginde iki ayrı patlama meydana geldi. 7 Haziran seçimlerine 48 saat kala meydana gelen ve IŞİD’in düzenlediği saldırıda 5 kişi yaşamını yitirdi.

 

20 TEMMUZ 2015 – Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde IŞİD terör örgütü tarafından düzenlenen canlı bombalı saldırıda biri saldırgan 33 kişi hayatını kaybetti.

10 EKİM 2015 – Ankara’da düzenlenmesi planlanan Barış Mitingi öncesi Gar’da IŞİD’in iki canlı bombası kendini patlattı. Saldırıda 101 kişi yaşamını yitirdi.

12 OCAK 2016 – Sultanahmet Meydanı’nda Alman turist kafilesi hedef alındı. IŞİD’in üstlendiği canlı bomba saldırısında 11 kişi hayatını kaybetti.

13 OCAK 2016 – Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde terör örgütü PKK, İlçe Emniyet Müdürlüğü binasını ve çevresindeki lojmanları hedef aldı. Saldırıda 3’ü çocuk 6 kişi hayatını kaybetti.

17 ŞUBAT 2016 – Ankara’da askeri servise PKK’lı teröristin bombalı araçla düzenlediği saldırıda 28 kişi şehit oldu.

13 MART 2016 –  Ankara Kızılay’da yine PKK tarafından bombalı araçla düzenlenen saldırıda 35 kişi yaşamını yitirdi.

19 MART 2016 – İstanbul’un en merkezi yeri olan İstiklal Caddesi’nde IŞİD’li bir canlı bombanın kendini patlatması sonucu 3’ü İsrailli, biri İranlı 4 turist öldü.

12 MAYIS 2016 – Diyarbakır’ın Sur ilçesindeki Dürümlü mezrasında, bomba yüklü araç patlatılması sonucu 16 kişi hayatını kaybetti.

7 HAZİRAN 2016 – İstanbul Vezneciler’de düzenlenen saldırıda 6’sı polis 12 kişi şehit oldu.

8 HAZİRAN 2016 – Mardin Midyat’ta İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi, 5 kişi yaşamını yitirdi.

28 HAZİRAN 2016 –  İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali girişinde yaşanan silahlı çatışma sonrası, IŞİD’li 3 farklı canlı bomba eylemcisinin kendini patlatması sonucu 41 kişi hayatını kaybetti.

10 AĞUSTOS 2016 – Diyarbakır’ın Sur ilçesindeki tarihi On Gözlü Köprü yakınlarında polis servis aracına bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda 5’i aynı aileden olmak üzere 6 kişi hayatını kaybetti.

15 AĞUSTOS 2016 – Diyarbakır Bölge Trafik Müdürlüğü önünde bomba yüklü bir araçla düzenlenen saldırıda 5’i polis olmak üzere 8 kişi hayatını kaybetti.

20 AĞUSTOS 2016 – Gaziantep’in merkez Şahinbey İlçesi’nde sokakta yapılan düğünde kalabalığın arasına karışan canlı bomba terörist, üzerindeki patlayıcıyı infilak ettirdi. Patlamada 51 kişi hayatını kaybetti.

 

24 KASIM 2016 – Adana Valiliği yakınında bulunan otoparkta bombalı araç patlatıldı, 2 kişi hayatını kaybetti.

10 ARALIK 2016- Beşiktaş’ta Beleştepe olarak bilinen Vodafone Arena yakınlarında düzenlenen iki bombalı saldırıda 44 vatandaşımız şehit oldu.

 

 

Geride bıraktığımız son 1 buçuk yıl içinde şiddetini arttıran terör olayları ülke geneline yayıldı. Hain saldırıların büyükşehirlere de sıçrayarak sivilleri hedef alması sonucunda son dönemde terörün bilançosu oldukça ağır oldu. 7 Haziran seçimlerinden bu yana meydana gelen saldırılarda 408 kişi hayatını kaybetti, yüzlerce kişi yaralandı.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Mavi Marmara mağdurları AİHM’e gidecek

HIZLI YORUM YAP

HIZLI YORUM YAP