39,6813$% 0.18
45,7221€% 0.06
53,5849£% 0.4
4.271,14%-0,45
7.007,00%-1,13
27.941,00%-1,14
3.345,14%-0,71
9.182,42%0,88
4206318฿%1.53046
ANKARA-BHA
İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Burcu Zeybek, yakın zamanda kuruluş dilekçesi verilecek ve kamuoyuna açıklanacak olan yeni siyasi partinin kurucuları arasında yer aldığını duyurdu. Bu yeni parti, Yavuz Ağıralioğlu liderliğinde kuruluyor.
Doç. Dr. Zeybek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, mevcut siyasi ortamın ittifaklara mahkum bırakıldığını ve bu durumun bazı dayatmalar getirdiğini belirtti. Yeni oluşuma katılma kararını, bu dayatmalara karşı durabilmek için aldığını ifade etti. Paylaşımında, “İttifaklar nedeniyle müzakere etme imkanı, bazı maddeleri Türk milletine dayatmak için bir araç haline getirildi. Bu kabul edilemez durumu değiştirmek için kurulan yeni partinin kurucuları arasında yer almaktan onur duyuyorum. Kendilerine bu değerli daveti için teşekkür ediyorum,” dedi.
Zeybek, yeni siyasi hareketin amacını, “siyasetin kirli yönlerinden uzak, vatan ve millet menfaatini önceliklendiren, yetim hakkını gözeterek milletin kaynaklarını adil bir şekilde kullanan bir anlayışı siyasi kültürümüze yerleştirmek” olarak tanımladı. Zeybek ayrıca, yeni partinin kuruluş belgesini imzaladığı fotoğrafını paylaşarak bu önemli adımı duyurdu.
Doç. Dr. Burcu Zeybek’in açıklaması, yeni partinin vizyon ve misyonuna dair ipuçları verirken, Türkiye’nin siyaset arenasında bağımsız bir duruş sergileyecek bu oluşumda yer almaktan mutluluk duyduğunu da ortaya koyuyor.
Son dakika! Adana'da deprem
Şile Kaymakamlığı’ndan Kültürel Mirasımıza Değerli Katkı: “İpliğin Şile Yolculuğu” Kitabı Yayınlandı
İBB yolsuzluk operasyonunda 4 tahliye
Şile Halk Eğitim Merkezi Kursiyerlerinin Kıyafetlerini Profesyonel Mankenler Tanıttı..
Gaziosmanpaşa’nın İlk Emekli Evi Açıldı
Orka Holding, teknolojik üretim üssüyle Avrupa lideri
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Yunanistan'da: Ege'yi bir 'barış denizi' haline getirme hedefi
Narin Güran'ın katledildiği köyün imamıyla flaş iddia!
Türkiye Organ Nakli Vakfından anlamlı çağrı: "Hayat devam etsin"
Zorluklara Rağmen Umudu ve Dayanışmayı Büyütelim”
CHP Başakşehir İlçe Başkanı Beyzade Kayabaşı: “Şeffaflık ve hesap verebilirlik için mücadelemiz sürecek”
Gelecek Partisi’nden istifa eden Konya Milletvekili Hasan Ekici, AK Parti’ye katıldı
DEVA Partili Karal, okul önlerinde meydana gelen trafik kazalarını Meclis gündemine taşıdı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.