İTİMAT GAYRİMENKUL ve OTOMATİV GERÇEK HAYALLERE ÇÖZÜM SUNUYOR

İtimat Gayri Menkul, Yerli Yabancı yatırım yapmak isteyen herkese, yerinde çözümler üretiyor.

Tekirdağ Çerkezköy,  Saray , Kadıköy, De % 15 Peşinatla 15 Ay Vadeli 300 Metre kare Arsalar 30 Bin TL “ ye Gerçek Hayallerle Gerçek Çözümler üretmeye Gayret Gösteren İtimat Gayrimenkul Otomativ kimse Arsasız kalmasın diye, arsaları Müşterilerinin Beğendiği yerden alması için Gayret Gösteriyor.


İtimat'tan Yatırımın Tam Yeri Tam Zamanı 

Yenilikçi projelerin ve çok kazandıran yatırımların öncüsü İtimat, dünyanın yeni finans üssünde yepyeni bir karma projeyi hayata geçiriyor. Uluslararası Finans Merkezi'ne komşu olan ve İtimat Finans Şehir'in kalbinde konumlanan Tekirdağ Çerkezköy Saray İstanbul'un Büyüyen Gelişen farklı tiplerde Arsa konut ve ticari ünitelerin yer aldığı meydanıyla Tekirdağ “ın yaşam merkezlerinden biri olacak.

YATIRIMCISINA KAZANDIRACAK SEKTÖR

Gayrimenkul sektöründeki 30 yıllık deneyimi ile şehre ve yaşama değer katan projeler geliştiren İtimat Gayrimankul Ve Otomotiv finans dünyasının yeni üssüne ev sahipliği yapacak Tekirdağ, da yine çok özel bir konsepte sahip, yepyeni bir projeyi hayata geçiriyor.

Konumundan sunduğu üstün konfordan benzersiz sosyal donatılara, doğa ve spor odaklı yaşam anlayışından farklı bir bakış açısı sunuyor…

ARSALAR DEĞERİNDE ALINIR.

İtimat Gayrimenkul ve otomativ Danışmanlığı Arsaları ve Gayrimenkulleri değerinde Alımlarda yapıyor.

Haber Kıymet Taylan / Bora Ay