DOLAR

40,2592$% 0.13

EURO

46,7280% 0.07

STERLİN

53,9463£% 0.2

GRAM ALTIN

4.309,12%-0,18

ÇEYREK ALTIN

7.021,00%0,34

TAM ALTIN

28.001,00%0,34

ONS

3.335,67%0,36

BİST100

10.222,02%-0,03

BİTCOİN

4782277฿%1.63469

a

İYİ Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi Gerçekleştirildi.

İYİ Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi Gerçekleştirildi.

İYİ Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı’nın 4. Olağan Kongresi, yoğun bir katılımla Gaziosmanpaşa Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kongreye partililerin yanı sıra, sivil toplum temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Kongrede, mevcut ilçe başkanı Harun Çapur tek aday olarak seçime girdi. Divan heyetinin oluşturulmasının ardından, faaliyet raporu ve mali rapor okunarak delegelerin onayına sunuldu.

Ardından kürsüye çıkan Harun Çapur, partinin Gaziosmanpaşa’daki çalışmalarına ve gelecek hedeflerine dair önemli açıklamalarda bulundu.

“Gaziosmanpaşa’da İYİ Parti’yi daha güçlü hale getireceğiz

İlçe Başkanı Harun Çapur, konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak şu ifadeleri kullandı:

“Partimize gönül veren tüm yol arkadaşlarımla birlikte, Gaziosmanpaşa’da İYİ Parti’yi daha güçlü hale getirmek için çalışacağız. Bizim siyaset anlayışımız, kutuplaştıran değil birleştiren, ayrıştıran değil bütünleştiren bir anlayıştır. Bu kongre, sadece bir seçim değil, aynı zamanda bir yenilenme sürecidir.”

Çapur, yerel yönetimlerde vatandaşın sorunlarına çözüm üretmek, gençlere ve kadınlara daha fazla alan açmak istediklerini de vurguladı.

Katılımcılardan destek mesajları

Kongreye katılan partililer, konuşmalarında Gaziosmanpaşa’da İYİ Parti teşkilatının aktif çalışmalarına dikkat çekerek, Harun Çapur ve yönetimine destek mesajları verdi.
Katılımcılar, yerelde daha görünür ve halkla iç içe bir siyaset anlayışının önemini dile getirdi.

Tek adayla güven tazeledi

Yapılan oylamada, tek aday olan Harun Çapur, delegelerin oy birliğiyle yeniden İYİ Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı seçildi. Çapur’un listesinde yer alan yeni yönetim kurulu üyeleri de kongre salonunda tanıtıldı.

Birlik mesajıyla sona erdi

Kongre, çekilen toplu hatıra fotoğrafının ardından sona erdi. Katılımcılar, birlik ve dayanışma içinde yeni dönemde daha güçlü bir teşkilat yapısının oluşturulacağına dair temennilerini dile getirdi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Demokrat Parti İlçe Başkanı Banu Yabaş İlgar’dan 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü Ziyareti

HIZLI YORUM YAP

HIZLI YORUM YAP