İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Bahadır Erdem’den Gostivarlılar Kültür ve Dayanışma Derneğine Ziyaret..

Vatandaşın, esnafın problemlerini dinlemek için sahaya inen İyi Parti’nin İstanbul çıkarmasında Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Bahadır ERDEM, İyi Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Mehmet Sıvacı, Eyüpsultan Belediyesi İyi Parti Meclis Üyesi İbrahim Yıldırım ile Gostivarlılar Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Misafirlerini Genel Merkezde ağırlayan Gostivarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Sipahi bir süre sohbet ettikten sonra ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Genel Seçimler için bakış açılarını ifade eden ERDEM “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e büyük bir sevgi ve saygıyla bu işe başladım. Hukukçu kimliğim ile adaleti yeniden güvenilir hale getirmek için çalışacağım ” dedi. Sohbet sıcak ve samimi bir ortamda gelişirken “iktidara geldiğimizde milletin gelirlerini, millet için harcamaya çalışacağız. Bu vatana, bu millete doğruyu söyleme ve kimseye boyun eğmeme borcumuz var “ dedi.

Erdem sözlerine “Vatandaşa hizmet etmek için siyaset var. İnşallah yaptığımız işler hora geçer, hayra vesile olur” şeklinde devam etti.

Sözlerine “İnsanları birbirine yan gözle bakar hale getirebilen bir tek siyasilerdir. Şayet bunu bizde yaparsak yüzümüze tükürün" diyerek sonlandıran Bahadır ERDEM ziyaret sonrası esnafların sorunlarını dinledi.

Haber: Hadise Ruyem AYDOĞAN - Bora Ay