DOLAR

34,1026$% 0.24

EURO

38,1457% 0.1

STERLİN

45,5889£% 0.48

GRAM ALTIN

2.874,39%1,62

ONS

2.621,87%1,39

BİST100

9.900,25%-0,76

a

KADINLARI SADECE SEÇMEN OLARAK GÖRENLERE KADININDA SÖZ SAHİBİ OLABİLECEĞİNİ GÖSTERMEK İÇİN ADAY OLDUM

Eyüpsultan Silahtarağa Mahallesi Muhtar adayı, Semra Gülbay ” Kadınların varlığını kanıtlamak için aday oldum dedi.


Kadınları sadece seçmen olarak görenlere 31 Martta sağlam bir cevap verebilmek için bütün kadınlarımız başta olmak üzere gençlerimizin büyüklerimizin desteğine talibim.
Ben doğup büyüdüğüm mahalleme hizmet etmek istiyorum burada ki bir çok kişiyi yakından tanıyorum hepsi pırıl pırıl insanlar, Ata erkil bir toplumun dayatması altında ezilmiş sesimizin çıkmasına izin verilmemiş kadınların sesi olmak için aday oldum kadınlarında başardığını neler yapabildiklerini görsünler, kadının elinin deydiği yerde herşey nasıl güzelleşiyor görsünler istiyorum örnek bir mahalle olsun istiyorum ben Mahallemi çok seven birisi olarak Eğer bana yetki verilirse, 31 Marttan sonra hizmet etmekten onur duyacağım mahalle sakinlerime, Kadın olmanın aslında engel olmadığını, her yerde sessiz melekler olarak, görülen kadınlarında, aslında güzel işler yapabildiğini anlatmak amacıyla çıktım bu yola, Kadınlarımız ASLA YANLIZ DEĞİLLERDİR.


Donanımı erkeklerin kat ve kat üstünde olan bu kadınların Kader diyerek kabullendikleri toplum baskılarının aslında kader olmadığını anlatmak istiyorum. Evet Herkes mutlu olduğu işi yapsın bende mahalleme hizmet etmekle çok mutlu olacağım o yüzden aday oldum…
Erkek adaylardan gelen tepkilere de, asla ama asla itibar etmiyorum, çünkü biliyorum ki doğru yolunda olanı kimse yolundan çeviremez.

Kadınlarımız Annedir, Kadınlarımız Kardeştir, Kadınlarımız Eştir, Kadınlarımız bu dünyada olmazsa olmazımızdır… Bu yüzden Erkek rakiplerime diyorum ki beni yıldırmak yerine gelin sizde bana oy verin, birlikte daha güzel bir Silahtarağa Mahallesi, Ortaya çıkaralım dedi….

 

Haber: Kıymet Taylan

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

SGK geriye dönük inceleme başlattı ‘Yapan da yaptıran da yanacak’

HIZLI YORUM YAP