38,8949$% 0.36
43,4533€% -0.25
51,6683£% -0.22
3.999,77%-0,80
6.654,00%0,01
26.535,00%0,01
3.202,00%-1,14
9.668,36%1,33
4086633฿%2.0724
ANKARA-BHA
Bu yıl, Gazze ve Lübnan’daki çatışmalar nedeniyle oldukça zorlu geçtiğini belirten Başkan Yardımcısı Harris, “Başkan olduğumda Gazze’deki savaşı sona erdirmek için her şeyi yapacağım,” dedi. Ayrıca, esir takası konusunda da çalışmalar yürüteceğini sözlerine ekledi.
Michigan, ABD’deki salıncak eyaletlerden biri olarak öne çıkıyor ve yaklaşık 242 bin Müslüman nüfusa sahip. Bu nedenle, Müslüman seçmenlerin oyları her iki parti için de büyük önem taşıyor. Harris’in konuşması sırasında, Gazze’deki durumu protesto edenler de vardı.
Eyalette Müslüman oylarının genellikle Demokrat Parti’ye yöneldiği bilinmesine rağmen, son dönemde Gazze’deki çatışmalar nedeniyle seçmenler, Joe Biden’ın politikalarını eleştirmeye başladı. Buna rağmen, Michigan’daki bazı Müslüman liderler, Cumhuriyetçi aday Donald Trump’ı destekleyeceklerini açıkladılar. Bu liderler, Trump’ın Orta Doğu ve Ukrayna’daki savaşları sona erdireceği sözüne güveniyor.
Seçim süreci, her iki adayın da Müslüman ve Arap topluluklarına yönelik politikalarını açıkça ifade ettiği bir dönemi işaret ediyor.
Yavaş: "Kayyumlara karşı demokrasiyi savunmalıyız"
Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odasından Sosyal Medya ve Yapay Zeka Eğitimi..
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Yunanistan'da: Ege'yi bir 'barış denizi' haline getirme hedefi
Narin Güran'ın katledildiği köyün imamıyla flaş iddia!
Türkiye Organ Nakli Vakfından anlamlı çağrı: "Hayat devam etsin"
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Yunanistan'da: Ege'yi bir 'barış denizi' haline getirme hedefi
Narin Güran'ın katledildiği köyün imamıyla flaş iddia!
Türkiye Organ Nakli Vakfından anlamlı çağrı: "Hayat devam etsin"
Ankaragücü, Esenler Erokspor karşısında 3 puanı 3 golle aldı
Gelecek Partisi’nden istifa eden Konya Milletvekili Hasan Ekici, AK Parti’ye katıldı
DEVA Partili Karal, okul önlerinde meydana gelen trafik kazalarını Meclis gündemine taşıdı
Ana Yol Partisi İstanbul İl Kongresi Coşkulu Geçti: Ali Karakurt, Çarpıcı Mesajlar Verdi
Madem maaşlar artınca ekonomi batıyor asgari ücreti ve emekli maaşını düşürelim!
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.