DOLAR

36,6753$% 0.09

EURO

40,0531% 0.19

STERLİN

47,6169£% 0.05

GRAM ALTIN

3.515,47%-0,04

ONS

2.984,18%-0,12

BİST100

10.840,59%1,05

İmsak Vakti a 02:00
İstanbul PARÇALI AZ BULUTLU 19°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce

Karadeniz Sahil Yolunda Heyelan. Vali, Toprak Altında Araç Kaldı mı Bilmiyoruz

Arhavi-Fındıklı Karadeniz Sahil Yolu Heyelan Nedeniyle Kapandı

Artvin’in Arhavi ilçesinde, Kıyıcık mevkii Güngören tüneli çıkışında yaşanan büyük bir heyelan, Karadeniz Sahil Yolunu trafiğe kapattı. Heyelan, Arhavi ile Rize’nin Fındıklı ilçesi arasındaki ulaşımı engelledi.

Olay, gece saat 03:15 civarında meydana geldi. Yamaçtan kopan kaya ve toprak kütleleri, yolun her iki yönünü de tamamen kapattı. 200 metrelik bir alanda etkili olan heyelan, denize kadar ulaştı.

Artvin Valisi Turan Ergün, yaptığı açıklamada, şu ana kadar heyelan altında kalan bir aracın olup olmadığına dair bir bilgiye sahip olmadıklarını belirtti. Yoldaki araçların hasar gördüğü, ancak herhangi bir kişinin sıkışıp kalıp kalmadığının henüz tespit edilemediği ifade edildi.

Yol Açma Çalışmaları Devam Ediyor

Karayolları, AFAD ve belediye ekipleri, bölgede yol açma çalışmalarına başladı. Ancak, heyelan tehlikesinin devam etmesi nedeniyle çalışmaların henüz tamamlanmadığı ve güvenlik önlemlerinin alındığı açıklandı.

Şu an için bölgedeki tehlike devam ediyor ve vatandaşlar, alternatif güzergahlar kullanmaları konusunda uyarıldı.

Heyelan Riski Sürdürüyor

Yetkililer, heyelan riskinin devam ettiğini ve bölgeden uzak durulması gerektiğini vurguladı. Yolun ne zaman açılacağı konusunda net bir bilgi verilemedi.

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Suriye'de Bir Devir Kapandı, Esad Şam'dan Kaçtı

ZAFER PARMAKSIZ EMRE ÇARŞIM

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.