Gaziosmanpaşa Kaymakamına veda etti.

Gaziosmanpaşa Kaymakamı Numan Hatipoğlu , Vali olarak Atandığı Tokat,a gitmeden veda yemeğinde , sevenleriyle bir araya geldi .

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcısı Haydar Memiş, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet Ak, Gop AK parti ilçe Başkanı Fatih Aydemir ve yönetimi, Mülki idari amirlerin, STK temsilcileri, Kaymakamlık personelleri, iş adamları ve çok sayıda davetlinin katılım sağladığı yemekte duygu dolu anlar da yaşandı.

Kaymakam Hatipoğlu yaptığı konuşmada , 25 yıllık meslek hayatıma 9 vedayı sığdırdım bizim meslek grubunda olan kişilerin heybesi sırtında olur. Bizler doğduğumuz yerden daha çok gittiğimiz yerleri benimseriz daha çok sahip çıkarız şimdi anılarımın arasına Gaziosmanpaşa, adını Gaziosmanpaşa dan alan bu kutlu ilçemizde girdi ben buradan herkesin bana hakkını helal etmesini istiyorum varsa benim hakkım helal olsun. Göreve geldiğimiz günden beri üç buçuk yıl geçti. Pandemi nedeniyle çok fazla sahalarda olamadık ama ben hep halkın içinde olduğunu düşünüyorum. Dedi.

Haber Kıymet Taylan