Kayserispor'da Burak Yılmaz, Beşiktaş mağlubiyeti sonrası istifa etti

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Kayserispor, sahasında Beşiktaş'a 3-0 mağlup oldu. Bu sonucun ardından Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, canlı yayında istifa ettiğini açıkladı.

Kayserispor, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında evinde Beşiktaş'a 3-0'lık ağır bir yenilgiye uğradı. Bu sonuç, Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz'ı istifaya götürdü. Yılmaz, maçın ardından beIN SPORTS'a yaptığı açıklamada, istifa kararını duyurdu.

Kayserispor camiasına ve şehire teşekkür eden Yılmaz, "Geçtiğimiz sezon bu önemli göreve layık görüldüm. Transfer yasağıyla mücadele ederek genç oyuncularla elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Ancak artık bir değişikliğin zamanı geldiğini düşünüyorum. Her şeyi denedik, yorulduk, tesislerde çalıştık, oyuncularla konuştuk. Tek çözümün benim ayrılmam olduğuna karar verdim. Belki de bir hoca değişikliği takımımıza fayda sağlar," dedi.

Sarı kırmızılı ekip bu sezon 6 maçta galibiyete ulaşamadı ve sadece 3 puan toplayabildi. Beşiktaş'ta teknik direktörlük kariyerine başlayan Burak Yılmaz, kısa süreli Beşiktaş macerasının ardından Kayserispor ile anlaşma sağlamıştı. Yılmaz, Kayserispor'un başında 21 maçta sadece 3 galibiyet elde edebildi. 10 beraberlik ve 8 yenilgiyle kariyerine devam eden tecrübeli teknik adam, Kayserispor macerasına veda etti.