KIYMET TAYLAN KİMDİR

KIYMET TAYLAN KİMDİR

1978 Yılında, Kastamonu Cide Alayazıköyü doğmlu Kıymet Taylan, ilk okula Yine doğduğu köy olan Alayazıköyünde başlamış 3 sınıftan itibaren İstanbul Arnavutköy Boğazköy ilk öğretimini tamamlamış, ilk okul yıllarında ticarete atılmış, Baba mesleği olan Bahçıvanlık yapmış, burada öğrendiği mesleği uzun yıllar icra etmiş, ardından okulunun bitmesiyle ticari hayatına devam ederken bir diğer taraftan okumaya, devam etmiştir….
"Baba mesleğinin son bulmasıyla sırasıyla Muhasebecilik, Emlak Danışmanlığı, ve Ardından Okulunun bitirmesinin ardından ,da 2008 yılında gazetecilik mesleğine ilk adımı atmıştır.
Konuşmacı olarak Katıldığı bir çok programa katıldı. , İletişim alanında, olan becerileri sayesinde bir çok kurumdan, derneklerden yaptığı çalışmalar ve projelerle ilgili plaketler aldı.
Özel sektörlere Kurumlara, Firmalara ve , Derneklere Basın Danışmanlığı, yaptı. Bazı yerel televizyonlarda, da Program Moderatörlüğü ve sunuculukta yapan Taylan, 2008 Yılında başladığı Meslek olarak başladığı Gazetecilik Mesleğine 2012 de kurduğu Şirketi ile Gazeteciliğe başladığı Avrupa Birliği Gazetesinin Başına geçerek, İmtiyaz Sahibi ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü, olarak devam etmektedir…

Eski Şehir Anadolu Üniversitesi Medya ve İletişim , Acil Durum ve Afet Yönetimi bölümleri olmak üzere 2 üniversite bitirmiştir…
KURS VE SERTİFİKALAR
Bileşim Teknolojileri : Web tasarım Dreamweaver, Flash, Photoshop,CS6
Bileşim Teknolojileri : Ofis Programları MS Ofis Uygulamaları, Microsoft WORD , Power Point,
Bileşim Teknolojileri : Bilgisayar işletmenliği Ofis Proğramları
Bileşim Teknolojileri :Resim ve Reklam
İlk Yardım Gönüllüleri eğitimi : 11/12 2012
Bilgi Teknolojileri Grafikerlik Tasarım 2009
Sivil Toplum gençlik ve yerel Yönetimler AB Üyeliği
Akademi İstanbul : Sayfa Tasarım Editörlüğü 09/ 06 / 2012
Bileşim Teknolojileri : Bilgisayar destekli Reklam ve tasarım
Gazetecilik ve iletişim : 26/06/2012
Yerel Medya AB Yolunda 25/26 mayıs 2011
İngilizce : A1 Seviye
Diksiyon: Beden Dili ve konuşma
Profesyonel : Fotorafçılık
İSO : 22000:2005 HACCP :, Gıda işletmelerinde, sağlıklı gıda üretimi için gerekli olan hijyen şartlarının (personel hijyeni, ekipman hijyeni, hammadde hijyeni, ortam hijyeni, vb.) belirlenerek bu şartların sağlanması, üretim ve servis aşamasında tüketici açısından sağlık riski oluşturabilecek nedenlerin belirlenmesi ve bu nedenlerin denetimi.
İSO: 18001 : 2007: OHSAS İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemleri v.b.

İSO : 19011: 2011 KALİTE VE ÇEVRE YÖNETİM SİSTEMLERİ

İSO: 9001 :2008: KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
İSO : 14001 : 2004: ÇEVRE YÖNETİM SİSTEMİ STANDARDI
ISO 14001'in bölümleri:

YABANCI DİL VE BİLGİSAYAR

İngilizce : A1

PC donanımı, İşletim sistemleri (MS Windows XP, Vista, MS Ofis Uygulamaları. Ve Proğrmları) ve XP Kullanımı. InDesign, Qurk Express, Dreamweaver, Flash, Photoshop,CS6 Illustrator,

NİTELİKLERİ

İnternet Sitesi Güncelleme, Editörlük ,Yönetici Admin, İçerik Sağlayıcı ,Haber yazma: Toplama ,Haber Derleme: Düzeltmen: Grafik Tasarımı, Baskı öncesi ve Baskı sonrası ve Reklamcılık. Masa üstü yayıncılığı : , Ofis Yönetimi ve İdaresi. Ön Muhasebe, Sekreterlik, Telekomünikasyon Hizmetleri.