Kızılay Ramazan Bereketini Milyonlara Ulaştırıyor

Türk Kızılayı Gaziosmanpaşa, Şube Başkanı " İsmail Yamak " ın öncülüğünde yapılan çalışlarla Ramazan Bereketi ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.


Gaziosmanpaşa " Belediye başkanı , Hasan Tahsin Usta"nın katkılarıyla belirlenen ihyiyaç sahilerine, yardım kolileri ulaştırıldı.
Hayatın her döneminde ihtiyacı olana el uzatan Kızılay, gelenekselleşen Ramazan yardımlarıyla bu yıl da milyonlara ulaştı.
Kızılay’ Gaziosmanpaşa Şubesi yapmış olduğu detaylı sosyal incelemeler sonucu ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen vatandaşların ihtiyaçları Ramazan ayında da karşılanmaya devam ediyor.


İhtiyaç sahiplerinin kapısını gıda kolisi, sıcak yemek veya maddi destek olarak aralamak isteyen hayırseverler, başlatılan kampanya sayesinde milyonları sevindiriyor.

“Büyük bir iyilik ordusu olarak sefere çıkıyoruz”

Ramazan ayı yardım hedeflerini açıklayan Kızılay Şube Başkanı İsmail Yamak “Ramazan bir seferberlik ayı, büyük bir iyilik ordusu olarak sefere çıkıyoruz. Yoksulluğun ve ihtiyacın daha fazla arttığı bu dönemde yardımlaşmanın önemine vurgu yapıyoruz.


Yardımseverlerin Bağışlarıyla Milletimizin gücüyle kesintisiz yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Bu yıl da milletimizin yardımlaşma ve dayanışma duygusuna güvenerek yola çıkıyoruz” dedi.
Haber Kıymet Taylan