DOLAR

34,2452$% 0.28

EURO

37,6376% -0.37

STERLİN

45,0841£% 0

GRAM ALTIN

2.921,73%0,22

ONS

2.653,23%-0,08

BİST100

9.109,34%2,37

a

KKTC'den Gazze'ye insani yardım taşıyan 2 tır gönderildi – Kıbrıs Genç TV

KKTC-BHA- Gençtv

Kıbrıs Vakıflar İdaresi’nin (EVKAF) öncülüğünde, çok sayıda kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütünün desteğiyle hazırlanan ve insani yardım yüklü iki tır, Gazze’ye doğru yola koyuldu. Yardımlar, Filistin halkına ulaştırılmak üzere gönderiliyor.

Lefkoşa’daki Hala Sultan Camisi’nde, Gazze’ye insani yardım gönderilmesi nedeniyle bir tören düzenlendi. Tören, İsrail saldırıları altındaki Gazze halkına destek amacıyla gerçekleştirildi.

Törene, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Başbakan Ünal Üstel, Din İşleri Başkanı Ahmet Ünsal ve diğer yetkililer ile vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Cumhurbaşkanı Tatar, Filistin halkıyla sürekli dayanışma içinde olduklarını vurgulayarak, yardımların toplanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Kıbrıs Filistin İnisiyatifi adına konuşan Vahap Gültekin, Filistin halkının İsrail saldırıları altında olduğuna dikkat çekti. Gültekin, Gazze’de sadece saldırıların olmadığını, İsrail ablukası nedeniyle halkın su dahi bulamadığını belirtti.

Polisten “sahte ABD doları” uyarısıPolisten “sahte ABD doları” uyarısı

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni atama kararları: Beyrut Büyükelçisi değişti

HIZLI YORUM YAP