DOLAR

34,1026$% 0.24

EURO

38,1457% 0.1

STERLİN

45,5889£% 0.48

GRAM ALTIN

2.874,39%1,62

ONS

2.621,87%1,39

BİST100

9.900,25%-0,76

a

“Liderimiz motivasyon kaynağımız”

Ak Parti Eyüpsultan İlçe Kadın Kolları Başkanı Hacer Atmaca Atilla ile samimi bir ortamda gerçekleşen sohbetimizi yayınlayacağız bugün.

 Eyüpsultan Ak parti Kadın Kolları Başkanı Hacer Atmaca Atilla ile yaptığımız söyleşide, “Bizim liderimiz iyi ki var . Bizler onun arkasından yürüyen teşkilat olarak çok şanslıyız” dedi.

Kocaeli Üniversitesi mevzunu aynı zamanda Fatih Sultan Mehmet Üniversitesinde Yüksek Lisans yaptım. Türkçe öğretmenliği yapıyordum ancak anne olunca her yere yetişemiyorsunuz malum onun için şimdi Kadın kolları başkanlığı yapıyorum, ben en çok avukat olmak istiyordum ancak babam, beni ikna etti. Ve farklı bir dal seçmek zorunda kaldım ama iyiki de ikna etmiş dediğim zamanlar çok oluyor.

İlk Türk Dil Edebiyat Derneği’nde başladım, diyerek Kadın Kollarına giden süreci anlatan Atmaca Atilla ; Orada uzun bir süre, görev aldım, sonrasında teşkilata hasbelkader girmek durumunda kaldım. Hemen akabinde Kadın Kolları Başkanı olarak çalışmaya başladım.

“Atilla Atmaca Kadın Kolları Başkanlığı’na gelen süreci anlatırken, “Ak Partide bu işi yapıyor olmanın hazzı çok başkadır” dedi. “Bizler hiçbir karşılık beklemeden gece gündüz bütün mahalleri geziyor sorunları yerinde tespit ediyor ve çözümü de beraberimizde getirmeye çalışıyoruz”.

Kadın Kollarımız sahalarda…

Bizim kadınlarımız, Annelerimiz evlerinden, eşlerinden ve çocuklarından fedakârlık ederek, karınca misali çalışıyorlar zorla kimseye bir şey yaptıramazsınız ama bizim teşkilatımız, her an göreve hazır, görevlerine büyük bir aşkla bağlı kadınlarımızdan oluşuyor.

“HAYATA TUTUNDUR”

Eyüpsultan’da 29 Mahallemiz var. Her Mahallenin demografig yapısından tutun nüfusuna, hatta sosyo ekonomik durumuna kadar hitap ettiği bir şekil var. Bundan dolayı kişinin özelinde bir çalışmayla gidiyoruz. Kişiye kendini özel hissettirmek, kişiye kendi varlığını ve söz sahibi olduğunu, bilmesini sağlıyoruz…

HİÇ KİMSE SAHİPSİZ DEĞİLDİR!

Hayata geçirmiş olduğumuz bir proje var. Örnek bir proje özelliği taşıyor. Uygulamada Pilot bölge olarak da Eyüpsultan’dan başlandı. Projemizin adı; “Hayata tutundur.” Geçtiğimiz Ramazan ayında hayata geçirmeye başladığımız bir proje. Hükümet olarak, insan odaklı çalışıyoruz. Proje kapsamında kardeş aile olarak çalışmalar yapıyoruz. Gerçekten ihtiyacı olan her türlü hayata tutunması gereken insanlarımızı, maddi-manevi her konuda yanlarında olmaya çalışıyoruz. Bu bizim için çok önemli, bizlerin yetişemediğimiz yerlerde, bizden birisi mutlaka ailelerimize dokunuyor.

‘Karınca gibi çalışıyoruz”

Kadın bakış açısıyla, kadın elinin değdiği her şey güzelleşir. Evlere çat kapı ziyaret yapıp, tek tek, yüzyüze bir araya geliyoruz. Karınca gibi durmadan çalışıyoruz, çünkü bizim bir derdimiz var.

AK Partili kadınlar olarak ciddi çalışmalar yapıyoruz. Bizler Eyüpsultan’ı bir adım ileri taşımak üzere hareket ediyoruz. Özellikle bire bir temaslarımızda ve ev ziyaretlerimizde başarılı olduğumuzu düşünüyorum.

Bizler Bayramlarda, bayramlarını kutlamak için üyelerimizi üye olmayan Eyüpsultanlılarımızı arayarak hal hatır soruyoruz varsa bir isteği yerine getirmeye çalışıyoruz. Sadece Bayramlarla sınırlamıyoruz elbette çoğu zaman da beklenmedik bir anda arayıp dertlerini dinliyoruz. Büyük ölçüde de başarılı oluyoruz. Teşkilatımızda yaptığımız toplantılarda daha çok ne yapabiliriz nerede eksik kalıyoruz gibi  gelenlerle beyin fırtınası da yapan ekibimiz, Mahallede hatta her Sokakta ilçenin sorunlarını ve talepleri tek tek listeleyerek çıkarmış oluyoruz bu anlamda da yol haritamızı çizerek ilerliyoruz.

Seçimlere Hazırız

Seçim çalışmalarını yaparken bizler Cumhur Başkanımızın da dediği gibi sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmıyoruz. Biz kendimizi doğru anlatırsak bu bize olumlu olarak dönüyor. Bizlerde kendimizi doğru ifade etmeye çalışıyoruz. Ve ben bunu başardığımızı düşünüyorum. Bizler sahaya indiğimizde, seçim varmış gibi çalışmalar yapıyoruz ki seçimden seçime insanları ziyaret eden bir parti olmadık hiçbir zaman. Her zaman insanlarımızın yanlarında olan zor zamanlarında, kapısını çalanlardan olmak için gayret ediyoruz. Dedi.

Haber : Kıymet Taylan & Hadise Ruyem Aydoğan

Fotoğraf : Bora Ay

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜİŞLETME VE OKULLARDAHİJYEN EĞİTİMİ KURSLARI VERİYOR.

HIZLI YORUM YAP