DOLAR

34,1026$% 0.24

EURO

38,1457% 0.1

STERLİN

45,5889£% 0.48

GRAM ALTIN

2.874,39%1,62

ONS

2.621,87%1,39

BİST100

9.900,25%-0,76

a

Lösemeli Kardeşlerimizi Birlikte Yaşatacağız…

Adalet Partisi İstanbul il başkan Yardımcısı Ozan Ümüt, Lösemeli çocuklara dikkat çekmek için çalışma başlattı.
İstanbul geneli çalışmalar yapan il Başkanlığı, yaptığı çalışmalarla lösemililere umut olmaya devam ediyor…

Adalet partisi İstanbul İl Başkanı Ozan Ümüt yaptığı açıklamada ,
Büyük gayretlerle ülkemizin her köşesinde hizmet veren lösemeliler için çalışma yapan herkese sonsuz teşekkür, Güzel yürekli insanlar iyi ki varlar, ediyorum ben ve Partim adına şunu söyleyebilirim ki bizler her zaman kardeşlerimizin yanında olmak için yoğun çaba harcıyoruz.

Türkiye geneli eğitim kurumlarında sürdürmekte olduğumuz LÖSEV İncileri Projemiz kapsamında öğrencileriniz ile yapacağınız farkındalık çalışmalarında her yıl olduğu gibi, bu yıl da kanserle olan mücadelemizde yanımızda olmak isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Lösemi ile mücadele eden çocuklarınızın tedavilerine ışık olabilmek hedefiyle çıktığımız bu alanda mücadele veren herkesi yürekten kutluyorum…

Bizler Parti olarak olsun bireysel çalışmalarımız da olsun, Sahada görevli arkadaşlarımızla birlikte üye kaydı yapılan her kişiye lösemili çocuklarımız için bir yardım talebinde bulunacağız Bu da demek oluyor ki her ay ortalama 400- 1000 arasıkişi ile iletişim halinde olacağız.

Biz de lösemi ile ilgili farkındalık yaratmak, bu zorlu mücadelede çocuklarımızın yanında yer alabilmek için gerek sosyal medyalarımızda gerekse her kayıtta elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Çünkü bizler şunun farkındayız uzattığımız eli bu güzel insanlar hiç bir zaman havada bırakmadı. Attığımız bu adımla yardım ruhunu vatandaşlarımıza ulaştırmayı hedefliyoruz” dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AHMET DAVUTOĞLU BÜYÜK KULÜP’TE İŞ DÜNYASIYLA BULUŞTU

HIZLI YORUM YAP