Lüleburgaz Belediyesi personel alımı yapıyor

Lüleburgaz Belediyesi tam zamanlı personel alımı yapacağını açıkladı. Lüleburgaz Belediyesi personel alımı hakkında başvuru formu, başvuru tarihleri, başvuru şartları ile ilana dair diğer detaylı bilgiler yazımız devamındadır.

Kırklareli ilimizde yer almakta olan Lüleburgaz Belediyesi yayınlamış olduğu iş ilanı kapsamında personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı. İlan kapsamında avukat alımı gerçekleştirilecektir. Adaylar ilana 14 Ocak 2019 tarihine kadar iş başvurusu yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer detaylı bilgiler yazımız devamında yer almaktadır.

Lüleburgaz Belediyesi Personel Alımı İlanı 2019

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren gün içerisinde herhangi bir başvuru yapabilirler. Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla iş gücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi doğrultusunda sadece bir talebe müracaatı kabul edilecektir. Kamu kurum ve kuruluşlarının sürekli (daimi), geçici iş gücü taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınır.  

Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesi ve işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurum ile talep sahibi kamu kurum ve kuruluşlarının yasal işlem yapma hakları saklıdır. Adaylarda aranan başvuru şartları aşağıda verilmiştir. Lüleburgaz Belediyesi personel hizmetleri anonim şirketi bünyesinde 5393 sayılı Belediye Kanununun 49. Maddesi gereği haftanın belirli gün ve saatlerinde kısmi zamanlı çalıştırılmak üzere aşağıdaki özellik ve sayısı belirtilen personel alımı yapılacaktır. Başvuruların kapsamlı bir özgeçmiş ile Özerler Mahallesi İstanbul Caddesi Numara 51/1 Ata İş Merkezi Kat : 1 İşyeri Numarası : 102 Lüleburgaz adresindeki Lüleburgaz Belediyesi Personel Hizmetleri Anonim Şirketi’ne 14.01.2019 Pazartesi saat 17:30’a kadar şahsen yapılması gerekmektedir. 09/04/2018 tarih ve 2018/11608 sayılı bakanlar kurulu kararı gereği belirlenen tüm adaylar için geçerli genel şartlar; Kısmi Zamanlı Avukat 1 Adet Bu yazımızda Lüleburgaz Belediyesi tarafından yapılacak olan personel alımı hakkında detaylı başvuru bilgilerine yer verdik. Konu hakkında soru, sorun ya da görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kurumca yayınlanan ilanlara Lüleburgaz Belediyesi iş ilanları sayfasından ulaşabilirsiniz.