DOLAR

38,4598$% 0.05

EURO

43,9091% -0.15

STERLİN

51,6885£% -0.16

GRAM ALTIN

4.086,85%-1,09

ONS

3.311,91%-0,95

BİST100

9.306,96%-1,33

MALİ MÜŞAVİR HAYRİ ÖZTÜRK TÜRMOB YÖNETİM KURULUNDA

Türmob 22. Olağan genel kurlu 15-16 ekim 2016 tarihlerinde Ankara hilton  otelde yapıldı. Kongre nisbi temsil sistemine göre yapıldığından kıran kırana bir seçim oldu. Yapılan seçim sonucuna göre yıllardır oda yönetimini elinde tutan ÇDMG oy çoğunluğunu kaybetti. Ancak kurullarda üstünlüğü halen devam ediyor. Seçim sonuçlarına göre Yönetim ÇDMG;5 BG;2 ve MB 2 , Disiplin kurulu; ÇDMG;3, BG;1 ve Meslekte Birlik;1 ,Disiplin kurulu ise 1-1-1 şeklinde üç grup arasında dağılım olmuştur.

Türmoba Meslekte Birlik grubundan seçilen Hayri Öztürk Gaziosmanpaşalı olup, halen Gaziosmanpaşada Mali Müşavirlik yapmaktadır. Hayri Öztürk yapılan önseçim sonucunda Meslekte birlik grubunun İstanbul adayı olarak seçime katılmıştı. Yıllardır mesleğin içinde olan çiçeği burnunda Türmob yönetim kurlu üyesi mesleğin sorunlarını bilen birisi: Bu nedenle üst birlikte meslektaşları adına iyi işler yapacağını inanıyor kendisine aldığı bu görevde başarılar diliyoruz.

hayri-ozturk

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

OSMANLI HAYRANLIĞI

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.