Martı Oteller Grubu, iklim dostu tatil anlayışıyla fark yaratıyor!

Martı Oteller Grubu, sürdürülebilir turizme öncülük ederek 2024 sezonunda "İklim Dostu Turuncu Bayrak" iş birliğiyle misafirlerine hem keyifli hem de çevre dostu bir tatil deneyimi sunuyor. Otelin farklı departmanlarından seçilen personeller, özel iklim dostu eğitimlerle donatıldı ve 18 farklı çevreci etkinliği hayata geçirdi.

MUĞLA-BHA

Martı Oteller Grubu, misafirlerine unutulmaz bir tatil deneyimi sunarken aynı zamanda çevreye duyarlı bir yaklaşım benimsiyor. Otellerin dört bir yanına yerleştirilen 37 etkileyici görsel, çevre bilincini artırmayı hedefliyor. Ayrıca atıkların günlük takibiyle gıda, plastik, su ve kağıt israfını azaltmak için akılcı çözümler uygulanıyor. Bu çabalar sayesinde 52 bin misafir, 7 bini çocuk olmak üzere, çevre dostu alışkanlıklar kazanarak daha anlamlı bir tatil geçiriyor. 4 bin misafir ise yapılan anketlerle iklim dostu yaklaşımlara katkıda bulunuyor.

Martı Myra Hotel Genel Müdürü Burak Orkut, "İklim dostu yaklaşımımız, hem personelimizin hem de misafirlerimizin büyük beğenisini topluyor. Bu bilinçle otelimize hem prestij hem de çevreci bir kimlik kazandırıyoruz," diyerek en başarılı iklim dostu temsilcisi Safinaz Ula'ya başarı sertifikasını takdim etti.

Muğla'nın ilk iklim dostu otelleri olan Martı Resort ve Martı La Perla Hotel'in Genel Müdürü Melih Ayhan ise, "Gıda, kağıt, plastik, enerji ve su israfını azaltmanın yanı sıra misafirlerimizden çevreci yaklaşımımızla ilgili olumlu geri dönüşler almak bizi çok mutlu ediyor," sözleriyle memnuniyetini dile getirdi. Ağustos ayının başarılı iklim dostu temsilcilerine başarı sertifikalarını veren Melih Ayhan'a İklim Dostu Derneği Başkanı Ali Akgün tarafından geri dönüşüm ödülü takdim edildi.

Doğayı koruyup unutulmaz bir tatil deneyimi yaşamak isteyenler için Martı Oteller Grubu, iklim dostu tatil anlayışıyla fark yaratıyor.