DOLAR

34,0185$% -0.14

EURO

38,0473% 0.31

STERLİN

45,3242£% 0.61

GRAM ALTIN

2.826,42%0,85

ONS

2.588,27%1,15

BİST100

9.975,61%2,06

a

MESLEKTE 30 YIL

Filiz Haşhaş, Meslekte 30 yılını Kutladı. Kutlamaya Ak parti İlçe başkanı Fatih Aydemir Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Bir çok meslek gruplarından, Gaziosmanpaşanın sevilen iş insanlarından oluşan onlarca kişi ve ailesi katıldı.
Filiz Haşhaş Ankara Sigorta ve AK Sigorta, Başladığı Sigortacılık Hizmetlerinde geçen “30” yılını doldurması nedeniyle kendi ofisinde, Görkemli bir kutlama yaptı.

Filiz Haşhaş Kuruluşumuzun, bizler için her günü başarılarla dolu olan 30. Yılını gururla kutluyoruz. Mesleğe başladığımız tarihten bu yana sürekli yükselen hizmet kalitesiyle her daim Yanımda olan Çok kıymet verdiğim Ailem, Amcamın oğlu, beni hiç bir zaman yanlız bırakmayan, Murat Haşhaş ” ve Yaşar Haşhaş, ve benimle bu yolu yürümekten hiç bir zaman vazgeçmeyen iş arkadaşlarım Ankara Sigorta ve Ak Sigorta, temsilcilerimizin nezlinde, sektörlerinin ilgili iş alanlarındaki sunduğu hizmet ve faaliyetleriyle pazarının en iyisi olmanın da haklı mutluluğunu yaşıyoruz. Şirketimiz bu anlayışın ışığı altında, daha nice yıllar liderliğini sürdürecektir, bundan asla kuşku duymuyorum.

Sürdürülebilir başarının yanında kurumsallaşmanın ve güvenilirliğin giderek önem kazandığı iş hayatımda şirketlerimiz bünyesinde yürütülen tüm hizmet ve faaliyetlerimiz misyon ve değerlerimizden ödün vermeksizin devam etmektedir.

‘Görünmeyen Katkı, Görünen Başarı’ ilkesiyle işini iyi yapan, profesyonel olmasına karşın; amatör ruhun keyif veren heyecanı ve coşkusuyla yaptığımız iş ve hizmetlerde her daim iz bırakmaya devam edeceğiz…
Müşteri odaklı hizmetlerimiz ve global iş ortaklarımızla gerçekleştirdiğimiz hizmet ve faaliyetlerimizdeki başarılarımızda yadsınmayan katkıları olan aidiyeti yüksek, yetkin ve tecrübeli çalışanlarımız; en değerli varlığımız ve gurur kaynağımızdır.

Kuruluşumuzdan bu yana bizimle beraber olan tecrübe ve bilgisini, kalbi ve emeğini şirketlerinin gelişimi için adayan Ankara Sigorta ve Ak Sigorta Ailesi çalışanlarına teşekkür ediyor, ilke ve değerlerine bağlı, azim ve el birliğiyle çalışarak hedeflerimize her gün bir adım daha yaklaşmamızı sağlayan çaba ve başarılarını en içten dileklerimle takdir ediyorum.

Otuzuncu yılımız kutlu olsun…
Bu süreci gelecekteki serüvenlerimizin başlangıcı olarak kabul ediyorum. Hedefimiz; iyiyi, çok daha iyiyi sunarak, bizimle işbirliği yapan, dirsek temasında bulunanların gelecekte de takdir ve beğenilerini kazanmaktır…
Harikulade işler, onu yapma cesaretini gösteren çalışanlar tarafından başarıyla gerçekleştirilirler sözüne yürekten katılıyor, gelecekte de daha büyük başarılara hep birlikte imza atacağımıza inanıyorum. dedi…


Haber Kıymet Taylan

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ortadoğu’da kartlar yeniden dağıtılıyor

HIZLI YORUM YAP