MHP Çankırı İl Başkanı Ahmet Kurt istifa ettiğini açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çankırı İl Başkanı Ahmet Kurt, 4 yıldır sürdürdüğü görevinden istifa ettiğini açıkladı.

ANKARA-BHA

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çankırı İl Başkanı Ahmet Kurt, 4 yıllık görevinden istifa ettiğini duyurdu. Sosyal medya aracılığıyla yayınladığı veda mesajında, MHP Genel Merkezi'ne ve lideri Devlet Bahçeli'ye olan bağlılığını vurgulayarak, bundan sonra da aynı ideallerle yoluna devam edeceğini belirtti.

Teşkilat üyelerine ve kendisine güvenen Çankırı halkına teşekkürlerini sunan Kurt, "14 yaşından beri içinde bulunduğum partimizin her kademesinde bana destek olan tüm dostlarıma ve değerli hemşehrilerime minnettarım" dedi. Özellikle görev süresi boyunca birlikte çalıştığı il ve ilçe teşkilatları, Kamu-Sen, Türkav, Ülkü Ocakları, MHP Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) birimleri ile kurduğu güçlü bağlara dikkat çekti.

Çankırı'da 31 Mart Yerel Seçimlerinde MHP adayı İsmail Hakkı Esen, yüzde 59.80 ile seçimi kazanmıştı. Esen, 2019 seçimlerinde de yüzde 47 ile seçimi elde etmişti.