MHP GAZİOSMANPAŞA ‘DA İŞTİRE TOPLANTISI GERÇEKLŞTİRDİ:

SİVİL TOLUM KURULUŞLARI VE MUHTARLA İLE BİR ARAYA GELDİLER

İlçe Başkanı Ahmet Özen' in düzenlediği kahvaltı proğramına, İl Başkanı Birol GÜR, MHP Genel merkez TBMM Grup Başkanı Celal Adan, Sivil Toplum dernekleri Muhtarlar Yöneticiler, ve aileleri katıldı.

BİRLİK OLMA ZAMANIMIZ GELDİ

MHP " Genel Merkez TBMM, Grup Başkanı Celal Adan " Artık Birlik olma zamanının geldiğini, dile getirerek, her zaman devletimizin yanında olmak için mücadelemize devam edeceğiz. Milliyetçiliğin özünde Millet vardır bizler milletimizin devletimizin birlik ve beraberliğimizin her ilel ebet sürmesi için her koşulda her türlü şartlar altında, Tek Vatan Tek Bayram Tek Millet olmak için devleti,mizin bekası için var olmayı bir olmayı diri olamayı sürdüreceğiz. Çünkü bizim milletimizin bakasıyla ile ilgili kaygılarımız var.

 Türkiye’nin verdiği bağımsızlık mücadelesini hazmedemeyenler, bu ülkenin kendi inisiyatifiyle yarınlara ilerlemesine katlanamayanlar; güncel siyasi panoramada da mevcuttur.

     Bütün dünya mazlumlarına umut ışığı olan Türkiye’nin duruşunu bozmak ve milletimize diz çökertmek isteyenler; halen varlıklarını sürdürmektedir. Dün Düyûn-u Umumiye ile, işbirlikçi Galata bankerleriyle bu ülkenin helal ekmeği üzerine operasyon çekenler; bugün de kredi derecelendirmeleriyle, kur manipülasyonlarıyla bizi köşeye sıkıştırma gayretindedir.

     Dün şahsi ikbalini, çocuklarının hürriyetinden kıymetli görerek “manda ve himayeye teslim olalım” diyenlerin yerini, bugün bağımsızlıktan taviz verme karşılığında ekonomik menfaat temin edeceğini düşünenler almıştır.

      Bu şer şebekesinin karşısında; Türkiye yine mukavemet göstermektedir. Türk milleti; elindeki imkânları var gücüyle kullanarak kendine bağımsız bir gelecek inşa etmektedir. Şükürler olsun ki Allah da bu milletin inancını, gayretini, alın terini zayi etmemektedir. Karadeniz’den gelen doğal gaz müjdesi; bunun işaretçilerinden birisidir. İnanıyoruz ki aynı çalışmalar   kapsamında, Akdeniz’den de güzel haberler gelecektir. dedi.

Haber: Bora AY