DOLAR

34,2817$% 0.04

EURO

36,9944% -0.06

STERLİN

44,3733£% -0.32

GRAM ALTIN

2.991,77%-1,18

ONS

2.714,89%-1,22

BİST100

8.714,69%-1,40

MHP lideri Devlet Bahçeli: "Kiralık katilleri sahaya sürenler sonuç alamayacak"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye Uzay ve Havacılık Sanayii AŞ (TUSAŞ) tesislerine gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin sert bir açıklama yaptı.

ANKARA-BHA

Türkiye Uzay ve Havacılık Sanayii AŞ (TUSAŞ) tesislerine yapılan terör saldırısını kınayan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sert bir açıklamada bulundu. Saldırının gerçekleştiği Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde yaşananları nefretle kınayan Bahçeli, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Milletimizin ve hepimizin başı sağ olsun” dedi.

Bahçeli, teröristlerin milli birlik ve kardeşlik ruhunu zedelemeyi amaçladığını belirterek, “Hiçbir hain plan milli birlik ve kardeşliğimizi baltalayamaz, hiçbir kanlı ve kalleş girişim karşısında duramaz” diye vurguladı. “Terörizmi bir araç olarak kullananlar ve kiralık katilleri kullananlar amacına ulaşamayacak, mücadele azmimizi asla kırmayacaklardır” ifadelerini kullanan Bahçeli, güçlü bir mesaj verdi.

Bahçeli’nin açıklamaları, terörizme karşı kararlı bir duruş sergileyen ve milli birliği vurgulayan bir mesaj taşıdı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUSAŞ neden önemli? Türkiye'nin savunma kalelerinden TUSAŞ!

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.