Mobilite sektörü İstanbul’da ikinci kez buluşuyor

Türkiye’nin mobilite sektöründeki en prestijli fuarlarından biri olan ​NextGen Mobility, 7-9 Kasım 2024 tarihlerinde TÜYAP İstanbul’da ikinci kez kapılarını açmaya hazırlanıyor.

İSTANBUL-BHA

Türkiye Otomotiv Bakım ve Satış Sonrası Hizmetler Federasyonu (TOBFED), 2024 yılında gerçekleştirilecek NextGen Mobility etkinliğinin ana partneri olarak, etkinliğin kapsamını genişletme hedefiyle önemli bir adım atıyor.

NextGen Mobility, Güneş Enerjisi Sanayicileri ve Endüstrisi Derneği (GENSED) iş birliğinde düzenlenen Solar+Storage NX Fuarı ile eş zamanlı olarak düzenlenecek, ziyaretçilere mobilite ve enerji sektörlerindeki en son gelişmeleri tek bir biletle deneyimleme imkanı sunacak.

Türkiye genelinde 300 bin KOBİ ve 1,5 milyon çalışanı temsil eden TOBFED, otomotiv bakım ve satış sonrası hizmetler sektöründe edindiği uzmanlığı NextGen Mobility’ye taşıyor. Bu stratejik iş birliği, etkinliğin kapsamını genişleterek ziyaretçilere sektördeki en son yenilikleri sunacak ve daha geniş bir bakış açısı kazandıracak.

Türkiye’yi uluslararası mobilite sahnesinde lider konuma taşıma vizyonu ile gerçekleştirilen NextGen Mobility, önümüzdeki 5 yıl içinde sektörün en önemli platformlarından biri olmayı hedefliyor.

Çayırhan Termik Santralinin özelleştirilmesine karşı harekete geçildi