40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
4.309,12%-0,18
7.021,00%0,34
28.001,00%0,34
3.335,67%0,36
10.222,02%-0,03
4782277฿%1.63469
AMKARA-BHA
Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından yapılan açıklamada, gazeteci Murat Ağırel’i tehdit eden iki şahsın kimliklerinin tespit edildiği ve gözaltına alındığı duyuruldu. İzmir Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği operasyonda şüpheliler yakalandı.
EGM açıklamasında, “Son günlerde sosyal medyada yayılan ve organize suç örgütü lideri Mahsun Kuruçay’ın Murat Ağırel’e saldırı düzenleyeceğine dair iddialar içeren videolarla ilgili olarak, İstihbarat Başkanlığımızın yürüttüğü çalışmalar sonucunda; videolarda yer alan maskeli şahsın O.Ö., videoları kaydeden şahsın ise Y.K. olduğu belirlendi. 04.09.2024 tarihinde, KOM Başkanlığımızın koordinasyonunda gerçekleştirilen operasyonda, şüpheliler İzmir’deki ikametlerinde gözaltına alındı. Şahısların üzerinde 3 adet tabanca, uyuşturucu madde, 4 adet cep telefonu ve bir tripod ele geçirildi. O.Ö.’nün 12, Y.K.’nın ise 2 ayrı suçtan şüpheli kaydı bulunmaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” ifadelerine yer verildi.
Ne Olmuştu?
Gazeteci Murat Ağırel, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından, kendisine ölüm tehdidi içeren bir video paylaşmış ve “Videoda, öldürülmem için ihale açıldığı ve infaz emrimin verildiği açıkça belirtiliyor” şeklinde bir açıklama yapmıştı.
Beşiktaş'ın Avrupa Ligi kadrosu açıklandı
Şile’de Keten Hasadı Gerçekleştirildi
Yaz Sezonunda Pisliklerinizi Doğaya Bırakmayın !!!
YALOVA’NIN DOĞAL ZENGİNLİKLERİNİ MARKALAŞTIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Şile Belediyesi işyerlerine jeneratör hizmeti vermeye mi başladı?
ATEŞ TESİSAT KANAL GÖRÜNTÜLEME
MÜFTÜ İSHAK YILDIRIM PROTESTO EDİLDİ
Orka Holding, teknolojik üretim üssüyle Avrupa lideri
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Yunanistan'da: Ege'yi bir 'barış denizi' haline getirme hedefi
Mustafa Sandal’dan Hüseyin Baş’a; Seviyorum seni adam!
Muhtarlık seçim sonuçları! Mahalle muhtarınızı nasıl öğrenebilirsiniz? Muhtarlık sonuçları sorgulama
OZAN AHMET TAŞKIN BİZ GELİRİZ DEVLET BEYİM,
Deva Partisi Sarı kart Gösterdi
Kastamonulu Şevket Doğan
AÇIZ AÇ
Ekotom Hastanesi Başhekimi çirkin olaya cevap verdi işte videonun gerçeği
Avrupa Birliği Gazetesi 232 Sayısı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.